Izbornik

Avio karte - Pronađite jeftini letovi

 • 3 milijuna rezerviranih letova
 • 950 aviokompanije
 • 3038 aerodroma
 • 20 godina iskustva

Kako pronaći jeftine letove?

Zbog visokih cijena zrakoplovnih karata, svaki putnik želi saznati kako letjeti jeftino.
Poznavajući ove savjete možete uštedjeti zavidnu svotu novca! Dakle, kako pronaći jeftine letove?

 • Prije svega, vrijedi započeti pretraživanje nekoliko mjeseci prije planiranog putovanja. Iako su last minute jeftini letovi još uvijek dostupni, najčešće ukoliko rezervirate avionsku kartu puno prije polaska, postoji veća vjerojatnost da ćete platiti manje.

 • Kada su najjeftinije zrakoplovne karte? Istraživanja pokazuju da nije vrijedno rezervirati zrakoplovne karte vikendom, pogotovo u nedjelju. To je vrijeme kada većina ljudi ima vremena tražiti letove, a zrakoplovne tvrtke povećavaju svoje cijene. Bolja ideja je da tražite letove u sredini tjedna, pogotovo u jutarnjim satima - jeftine aplikacije za pretraživanje letova koje možete instalirati na Vaš pametni telefon su vrlo korisne. Ako je moguće, budite fleksibilni s datumom odlaska. Možete saznati da će atraktivnija promocija biti dostupna dan nakon planiranog odlaska.

 • Dobra je ideja pratiti niskotarifne zrakoplovne tvrtke koje nude niže cijene od svojih konkurenata. Prema ljestvici, jeftine avionske karte nude prijevoznici kao što su Norwegian, easyJet, Eurowings, Ryanair, Wizz Air i NIKI. Sada kada znate kada kupiti zrakoplovne karte, morate znati gdje pronaći informacije o promocijama.

Gdje tražiti jeftine letove?

Postoje tri najpopularnija načina traženja jeftinih zrakoplovnih karata.

 • Prvo, ali najmanje ugodno, je povezano s praćenjem ponuda pojedinih zrakoplovnih tvrtki. Cijene možete provjeriti na njihovim web stranicama, pretplatiti se na njihove biltene, tako da ćete biti prvi koji će znati za promocije. Također možete postati član kluba, što rezultira dobivanjem privatnih popusta. Ova metoda, međutim, oduzima mnogo vremena i radi samo kada stalno putujete s istom zrakoplovnom tvrtkom.

 • Drugi način traženja jeftinih letova odnosi se na online zajednicu putnika. Oni koriste razne internetske forume i grupe na Facebooku kako bi objavili informacije o posebnim ponudama.. Možete se registrirati u tim grupama i pratiti trenutne aktivnosti. Međutim, nikad ne znate što će korisnici objaviti. To je više način traženja last minute avionskih karata ili jeftinih letova za vikend.

 • Treća metoda je najbrža i najučinkovitija. Koristi najbolju tražilicu jeftinih letova. Tražilice prikupljaju informacije od nekoliko desetaka / nekoliko stotina prijevoznika i stavljaju podatke na jedno mjesto. Zahvaljujući tome, lako možete usporediti različite ponude, primjerice, gdje su dostupni jeftini letovi iz Krakova ili kakva je cijena zrakoplovnih karata za SAD. Kako koristiti jeftine tražilice letova i rezervirati avionske karte?

Kako tražiti jeftine letove?

Za provjeru dostupnih zrakoplovnih karata za odabrane datume na eSkyu, prvo trebate odrediti neke osnovne podatke.

 • Korisnik mora odabrati želi li tražiti jeftine, jednosmjerne ili povratne letove ili je zainteresiran za putovanje u više gradova. Važno je dodati da je posljednje rješenje jedan od učinkovitih načina za kupnju jeftinih zrakoplovnih karata. Zatim morate unijeti mjesto polaska i dolaska, te odabrati datum polaska. Ukoliko se odlučite za kupnju povratne karte potrebno je unijeti i datum dolaska. Odaberite broj putnika i njihovu dob (dojenčad, djeca, tinejdžeri i odrasli) i klasu rezervacije (ekonomsku, premium ekonomsku poslovnu, prvu).

 • Nakon unošenja tih podataka i klikom na gumb "traži", tražilica zrakoplovnih karata automatski provjerava dostupne ponude i predstavlja samo one koje zadovoljavaju Vaše kriterije. A što je s rezultatima jeftinih zrakoplovnih karata? Možete vidjeti naziv zrakoplovne tvrtke, vrijeme polaska i dolaska, vrijeme putovanja, zračne luke odlaska i dolaska, cijenu po osobi i informacije o mogućem presjedanju. Također možete provjeriti uvjete rezervacije.

 • Kada je popis rezultata dugačak, možete ga filtrirati. U eSky tražilici za letove možete pronaći filtre koji ograničavaju broj rezultata, na primjer, broj presjedanja, vrijeme polaska, zrakoplovne tvrtke i zračne luke. Također, možete odabrati karticu "Najbolje cijene", gdje ćete pronaći najpovoljnije ponude ili karticu "Najjeftinije letove +/- 3 dana" - za one koji imaju fleksibilan datum polaska. Tražilica pokazuje postoje li povoljnije ponude nekoliko dana ranije ili kasnije. Nakon odabira određene ponude, saznajte kako rezervirati zrakoplovnu kartu.

 • Kako rezervirati jeftine letove?

  Znate li kako rezervirati zrakoplovnu kartu? Vrlo je jednostavno! Nakon što odaberete najbolju ponudu zrakoplovnih karata u tražilici, samo kliknite na gumb "Odaberi" - sustav će provjeriti je li veza dostupna i uputit će Vas na web stranicu na kojoj možete pronaći detalje leta i informacije o procesu rezervacije karte. U ovoj fazi možete provjeriti i mogućnost kupnje putnog osiguranja i vidjeti njegove troškove.

  Zatim unesite potrebne podatke za proces rezervacije: ime i prezime (jednake onima na osobnom dokumentu), spol, datum rođenja, broj predane prtljage. Također, morate odabrati način plaćanja i navesti podatke s platne kartice. Osim toga, uz malu naknadu, možete odabrati opciju za online prijavu. Na kraju samo potvrdite rezervaciju klikom na gumb "Rezerviraj i plati".

 • Jeftini letovi u Hrvatskoj i inozemstvu

  Ako ste zainteresirani za jeftine letove, možete koristiti dodatne mogućnosti koje nude tražilice zrakoplovnih karata. Zahvaljujući eSky-ju, pronaći ćete jeftini hotel na odabranoj lokaciji, koristiti uslugu iznajmljivanja automobila i istovremeno pronaći atraktivne ponude za svoj let i hotel.

  Vrijedi provjeravati ponude jeftinih domaćih i međunarodnih letova dostupnih na kartici "Ponude" - to je najlakši način za pronalaženje zrakoplovnih karata od samo 192 HRK. Osim toga, možete koristiti opciju naručivanja prijevoza od/do zračne luke i provjeriti cijene najbližeg parkirališta.

  Pretraživači jeftinih letova Vam omogućuju da pronađete avionske karte dostupne u ponudi različitih zrakoplovnih tvrtki, kao što su Ryanair, Wizz Air, LOT, Lufthansa i mnogi drugi prijevoznici. Također možete upotrijebiti radar za letove.

O putovanjima znamo najviše

Pogledajte članke iz našeg Vodiča za putnike

Odabrana je Vama turistička destinacija, kupljena avionska karta ... i što je s prtljagom? Kovčeg ili torba na koju ćemo pakirati stvari moraju imati..

Iz sigurnosnih je razloga međunarodnim zakonom regulirano koji su predmeti dozvoljeni, a koji zabranjeni za zračni prijevoz. Štoviše, određeni..

1. Pravila za pakiranje ručne prtljage Putnici koji lete s niskotarifnom aviokompanijom mogu puno uštedjeti ukoliko spakiraju se na odgovarajući..