Izbornik

Avio karte easyJet na eSky

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije easyJet na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija easyJet?

easyJet leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za easyJet?

Za letove avio kompanijom easyJet najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja easyJet upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom easyJet?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o easyJet

easyJet

Britanski easyJet je treća najveća aviokompanija na svijetu. easyJet upravlja s preko 600 domaćih i međunarodnih ruta u 32 zemlje u Europi i Sjevernoj Africi. U Hrvatskoj, easyjet leti iz Pule, Splita, Dubrovnika i Zadra. Jeftine avio karte easyJet možete kupiti koristeći brojne promocije i popuste. Ručna prtljaga u easyJetu uključena je u cijenu karte. EasyJet nema rezervacijskih klasa, cijene karata razlikuju se ovisno o tarifi.

Gdje leti easyJet?

Popis odredišta na koje leti easyJet je vrlo dugačak. Pomoću easyJet-a možete putovati većinom europskih ruta. Zrakoplovi dolaze u Izrael i Egipat na istoku, do Kanarskih otoka i Islanda na zapadu. Kamo još leti easyJet? Najsjevernija zračna luka je Ostersund u Švedskoj, dok je najudaljeniji smjer na jugu Hurgada u Egiptu i Las Palmas na Kanarskim otocima. Naravno, to su samo ekstremni pravci do kojih može doći ova zračna linija. A kamo leti easyJet iz Hrvatske? Avioni polijeću s tri zračne luke. Zadar se povezuje s talijanskom zračnom lukom Malpensa u Milanu, možete pronaći i letove u Berlin i London. Međutim, zračna luka u Dubrovniku raspolaga velikom mrežom letova. Gdje leti easyJet iz Dubrovnika? Možete letjeti na nekoliko zracnih luka u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Švicarskoj ili Italiji istu mogućnost pruži vama zračna luka u Splitu i Puli

easyJet - što možete imati u ručnoj prtljazi?

Svaki putnik, prilikom pakiranja u zrakoplov, mora znati što možete imati u ručnoj prtljazi na easyJet linijama. Popis zabranjenih stvari zajednički je svim zrakoplovnim kompanijama i rezultat je sigurnosnih propisa u zrakoplovu, uključujući easyJet. Ono što možete imati u ručnoj prtljazi može se svesti na nekoliko jednostavnih pravila.Bilo kakva tekućina osim pića kupljenog u mjestu polaska nije dopuštena u ručnoj prtljazi. Hrana se može prevoziti na rutama u Europskoj uniji bez većih ograničenja. Što još možete imati u svojoj ručnoj prtljazi easyJet? Novine, predmete koji nemaju oštre krajeve i nisu zapaljivi.

Kada kupiti easyJet avionske karte?

Nije tajna da se cijene avionskih karata mijenjaju sa zanimanjem putnika. Kada kupiti easyJet karte kako biste ih što manje platili? Možete kupiti jeftine avionske karte easyJet ako svoje putovanje planirate dobro unaprijed. Istraživanja pokazuju da se jeftine karte za europske rute najbolje kupuju oko 20 tjedana prije planiranog putovanja. Također obratite pažnju na dan u tjednu kada kupujete easyJet karte. Jer većina ljudi ima vremena tražiti karte vikendom, tada su i cijene najviše. Stoga kupite kartu easyJet-a tijekom tjedna.

easyJet kako kupiti prtljagu?

Svaki putnik može nositi ručnu prtljagu određenih dimenzija. Veća prtljaga ili predmeti zabranjeni u zrakoplovu moraju se prijaviti kao prijavljena(registrirana) prtljaga. Kako mogu kupiti prtljagu u easyJet linijama? To se može učiniti na više načina - već tijekom rezervacije, nakon nje ili u zračnoj luci, neposredno prije polaska. Kako mogu kupiti prtljagu u easyJet linijama? Važno je to učiniti prije prijave. Jednostavno se prijavite na rezervaciju i kupite prijavljenu prtljagu. Također možete kupiti prijavljenu prtljagu u zračnoj luci, ali naknada će tada biti mnogo veća.

easyJet kako promjeniti podatke na avionskoj karti

Svatko može doživjeti nepredviđene promjene u planovima. easyJet vam omogućuje da ponovno rezervirate kartu, bez obzira želite li promijeniti datum leta ili promjeniti podatke na drugu osobu. No, vrijedno je provjeriti cijene letova na datum koji nas zanima. Možda otkrijete da je kupovina nove karte jeftinija od ponovne kupovine karata na easyjet-u. Da biste promjenili podatke na avijonskoj karti u easyJet-u, prije prijave u zračnoj luci morate se prijaviti u vašu rezervaciju. Samo odaberite odgovarajuće polje i možete promjeniti podatke u easyJet-u.Za svaku takvu operaciju naplaćuje se dodatna naknadap.

Kako mogu otkazati let u easyJetu?

Pogrešili ste datum prilikom rezervacije? Ili se možda dogodilo nešto zbog čega morate promijeniti svoje planove? Vjerojatno želite znati kako otkazati let u easyJetu. Naravno, aviokompanije pružaju tu mogućnost, ali, kao i sve druge usluge easyJet-a, otkazivanje leta se plaća posebno. Možete povratiti samo dio novca. Ako želite otkazati easyJet let koji ste rezervirali prije 24 sata, to možete učiniti prijavljivanjem u svoju rezervaciju. Trošak otkazivanja easyJet karte oduzima se od iznosa koji ste platili, a ostatak se vraća na vašu kreditnu karticu. Jeftinije je rezervirati kartu nego otkazati let na easyJet-u.

Kako prijaviti se online u easyJet linijama?

Da bi izbjegli dodatne troškove u zračnoj luci, putnici easyJet sami se prijavljuju putem interneta. Ovo nije kompliciran proces. Sve što morate učiniti je pripremiti dokument za svakog putnika - osobnu iskaznicu ili putovnicu, uz pomoć kojih ćete se prijaviti online u easyJetu. Kako se prijaviti online na easyJetu? Kliknite poveznicu za prijavu u e-pošti. To možete učiniti 30 dana do 2 sata prije planiranog polaska. Za prijavu online easyJet unesite podatke o svakom putniku - moraju biti isti kao u dokumentu koji ste ponijeli sa sobom do zračne luke

easyJet: Kako ispisati kartu za ukrcaj?

Kada se prijavite online i prije odlaska u zračnu luku, još uvijek morate ispisati kartu za ukrcaj. Ovo je dokument kojim se potvrđuje vaša rezervacija i sjedište u zrakoplovu easyJet . Kako ispisati easyJet ukrcaj? Nakon prijave online, funkcija ispisa ulaznih karata bit će dostupna u svakom trenutku. Odaberite je i spremna je. Imajte na umu da uz svoju easyJet kartu za ukrcaj morate sa sobom ponijeti i dokument kojim ste se služili za prijavu online.

Kako rezervirati avionsku kartu easyJet?

Želite li putovati, ali ne znate kako rezervirati easyJet avionsku kartu? Ništa lakše. U tražilicu upišite rutu koja vas zanima i datume putovanja. Nakon nekog vremena dobit ćete popis slobodnih sjedala u zrakoplovu easyJet koji zadovoljavaju vaše kriterije. Za rezervaciju easyJet karte odaberite opciju koja vam najviše odgovara i ispunite obavezna polja. Nakon nekog vremena preći ćete na plaćanje. Na ovaj način ćete rezervirati kartu na easyJet-u.

Kako mogu promijeniti svoju easyJet rezervaciju?

Ako se dogodi nešto neočekivano, što uzroči da se ne možete pojaviti u avionu onog dana kada ste rezervirali let, ništa se ne gubi. Ne easyJetu možete promijeniti rezervaciju. Iznos naknade ovisi o tome koliko vremena ostaje za polijetanje i koje podatke točno hoćete promjenitiod čega u rezervaciji. Pa kako promijeniti svoju easyJet rezervaciju leta? Prijavite se u svoju rezervaciju i odaberite vrstu promjene koja vas zanima. Najjeftinije izmjene su rezervacije napravljene više od dva mjeseca prije planiranog putovanja. Najskuplje promjene očito se odnose na promjene u easyJet rezervacijama izvršene u posljednjoj minuti prije polaska, pa čak i do dva sata nakon polijetanja.

Odakle easyJet leti iz Hrvatske?

Želite putovati s easyJetom, ali ne znate gdje lete ove aviokompanije ? Provjerite gdje easyjet leti iz Hrvatske i odaberite rutu koja vam najviše odgovara. Na raspolaganju imate zapadnu Europu - šest zračnih luka u Velikoj Britaniji, uključujući London Gatwick i Belfast, dvije francuske zračne luke - Pariz i Lyon te tri talijanska odredišta - Milano, Veneciju i Napulj. Odakle još ide easyJet iz Hrvatske? Na popisu izravnih ruta nalaze se i Basel, Ženeva i Hamburg. Provjerite gdje možete letjeti iz Pule, Splita, Dubrovnika i Zadra

easyJet kada je najjeftinije?

Kada ćete kupiti najjeftiniju avionsku kartu na easyJetu? Da biste pronašli stvarno jeftine karte, trebate malo strpljenja i fleksibilan raspored. Ako vas nije briga za određeni datum putovanja, možete odabrati onaj kada je easyJet najjeftiniji. Obično su najskuplje karte oko popularnih praznika i tjekom lijeta do turističkih odredišta. Stoga izbjegavajte takve veze. Kada se na easyJetu pronalazi najjeftinija veza? Kada veze na određenoj ruti nisu baš popularne. Međutim, ako vam zavisi do određenog datuma, ne oklijevajte, samo rezervirajte let što je prije moguće. Što je prije tim jeftinije u easyJetu.

Kada promocije na easyJetu?

Nijedna aviokompanija ne određuje određene datume kada postoje promocije. easyJet takoder izbjegava takve postupke. Zašto? Putnici bi čekali takve dane da bi kupili najzanimljivije veze jeftinije. To, naravno, ne znači da nema dobrih prilika. Kada su easyjet promocije zaista atraktivne?Najzanimljiviji prijedlozi uvijek se odnose na nove rute. Prilikom otvaranja nove veze, dobro je provjeriti kada će promocije na easyJetu započeti. Obično promocija uključuje prvih nekoliko avionskih karata. Ovo nije sve. Kada su promocije u easyJetu doista atraktivne, također se mogu povezati s krajem sezone.

easyJet kada prijava?

Putnik mora obaviti nekoliko zadataka prije leta. Jedan od njih je i samoprijavljivanje na easyJet-u. Kada je moguća prijava? Kada rezervirate let, morate ispuniti još jednu formalnost - prijavite se putem interneta unoseći svoje podatke u easyJet. Kada je moguća prijava? Od 30 dana do 2 sata prije planiranog polijetanja. Imajte na umu da je easyJet online prijava obvezna za sve putnike, a prijava u zračnoj luci nije moguća. Za internetsku prijavu u easyjet-u koristite odgovarajući dokument - osobnu iskaznicu ili putovnicu - ovisno o ruti na kojoj putujete.

easyJet - kako ispisati avionsku kartu?

Već godinama zrakoplovne tvrtke ne šalju putničke karte putnicima, zbog čega se mnogi pitaju kako ispisati kartu na easyJetu. Ovo nije nerazumno pitanje. Međutim, ne radi se o ispisu avionske karte, već o ukrcajnoj karti koju ćete dobiti nakon online prijave. Možete se brzo prijaviti online na easyJetu od 30 dana do 2 sata prije planiranog polaska. Kako ispisati ukrcajnu kartu? Ono što vam treba za ukrcavanje u easyJet zrakoplov je ukrcajna karta. Umjesto da tražite opciju za ispis karte, ispišite kartu za ukrcaj i ponesite je sa sobom do zračne luke.