Izbornik

Eurowings

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije Eurowings na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija Eurowings?

Eurowings leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Eurowings?

Za letove avio kompanijom Eurowings najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja Eurowings upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom Eurowings?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Eurowings

Eurowings

Eurowings Airlines je njemački avio-prijevoznik u vlasništvu jedne od najvećih avio-kompanija u zemlji, Lufthanse. Osnovan je 1993. kao rezultat spajanja dviju malih regionalnih avio-kompanija Nurnberger Flugdienst i Reise- und Industrieflug. Eurowings je počeo sa radom 1994. godine. Prvi let avio-prijevoznika bio je let iz Nürnberga za Pariz. U početku, flota avio-prijevoznika sastojala se od zrakoplova ATR 42 i 72. Kasnije u flotu stižu i zrakoplovi BAe 146, a nakon toga i Airbus A320 i A310. 2001. godine Eurowings je pokrenuo suradnju sa Lufthansom, kako bi 2009. godine Lufthansa kupila sve dionice firme. Od tada, Eurowings pruža usluge kao obveznik Lufthanse i low-cost avio kompanije Germanwings, leteći uglavnom iz Hamburga i Düsseldorfa ka različitim lokacijama širom Njemačke, kao i ka mnogim europskim gradovima. Mreža Eurowings-ovih konekcija obuhvaća 34 destinacije u Europi, a od jeseni 2015. – širi svoju mrežu za interkontinentalne letove nudeći letove do Floride, Južne Afrike i arhipelaga Indijskog oceana.

Prtljaga

Kada letite s Eurowings-om, sa sobom možete ponijeti prtljagu koja ne smije prekoračiti dozvoljeni limit težine i dimenzija. One su propisane ovisno o rezerviranoj klasi i destinaciji. Predana prtljaga isto mora biti propisanih dimenzija i težine. Ovdje također sve ovisi o rezerviranoj klasi i relaciji na kojoj se putuje.

Klase

Eurowings avio-kompanija omogućuje svim putnicima visok nivo usluge, međutim određeni uvjeti i dodatni sadržaji variraju ovisno o tome po čijem nalogu prijevoznik obavlja let. Lufthansa nudi 4 različite putničke klase – Ekonomsku, Premium Ekonomsku, Biznis i Prvu klasu. Putnici koji putuju sa Germanwings mogu birati između 3 klase. BASIC je osnovna klasa, u cijenu karte nisu uključene dodatne usluge, možete ih naručiti naknadno. SMART klasa, savršena je za klijente koji putuju privatno kao i ove koji idu na poslovno putovanje, odlikuje se jeftinom cijenom ali i nekim uključenim uslugama, npr. udobnijim sjedalima. BEST klasa pruža maksimalan komfor i luksuz po pristupačnoj cijeni, a namjenjena je najzahtjevnijim putnicima. Putnici ove klase mogu uživati u ekskluzivnim sjedalima sa potpuno oborivim naslonom kao i dodatnom prostoru za noge.

Check-in online

Eurowings (kada leti u ime Germanwings-a) putnicima nudi pogodnost online check-ina, koje je dostupno između 72 do 3 sata prije polijetanja, a putujući iz Njemačke, check-in online je dostupan do 30 minuta prije planiranog polijetanja. Kada letite sa Lufthansom, možete uraditi check-in online već 23 sati pred polazak.

Flota

Do nedavno Eurowings-ova flota obuhvaćala 23 zrakoplova, u najvećoj mjeri tipa Bombardier CRJ900. Danas flota sadrži uglavnom širokotrupne zrakoplove Airbus A319, A320 i A330, a za neke od letova koriste se također zrakoplovi Boeing 767-300ER. Eurowings-ova flota je cijelo vrijeme modernizirana, a njen najveći avion je Airbus A330-200 koji nudi sjedala za 335 putnika.

Zračna luka Düsseldorf

Međunarodna zračna luka u Düsseldorfu je najveća i najpopularnija zračna luka u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Nalazi se 7 kilometara od samog centra Düsseldorfa. Na samom aerodromu, možete naći veliki broj restorana, barova, kafića, butika, trgovina i agencija za iznajmljivanje vozila. Također, dostupan je i besplatan WiFi za putnike.

Obroci tijekom leta

Eurowings (kada leti u ime Germanwings-a) putnicima nudi obrok tijekom leta, ali se servis razlikuje ovisno o rezerviranoj klasi. U BEST klasi, piće i hrana su uključeni u cijenu karte. U SMART klasi putnici dobivaju ukusne grickalice i bocu vode. Putnici BASIC klase mogu kupiti hranu i piće iz SkyBistro menija. Kada je u pitanju let pod pokroviteljstvom Lufthanse, putnicima servira se hrana visokog kvaliteta.

Dodatni servisi

Putnici BEST klase koji putuju sa Eurowings pod pokroviteljstvom Germanwings, za vrijeme leta imaju pristup razonodnim sadržajima, na raspolaganju su im utičnice kao i mogućnosti korištenja besplatnog WiFi-ja tijekom leta.