Jelovnik

Pretražite letove do Hannovera

Prikaži filtere

Hannover

Kako pronaći jeftine avionske karte za Hannover?

Prilikom traženja jeftine avionske karte za Hannover može vam pomoći tražilica za letove eSky, koja prikazuje cijene karata do ovoga grada preko različitih zrakoplovnih prijevoznika, i redovnih i low cost.

Jeftini letovi za Hannover – ali i druge gradove diljem Europe i svijeta – mogu se naći na web stranici eSky gotovo u svako doba godine, potrebno je samo unijeti zračnu luku polaska. U slučaju da iz nje ne postoji direktan let u tom periodu godine (recimo, ne prikažu vam se direktni letovi iz Splita za Hannover u prosincu), biti će prikazani svi letovi s presjedanjem, tako što će prvo biti dostupni letovi sa najnižim cijenama.

Možete ih sortirati također prema tvrtki kojom želite putovati, kao i prema tipu leta. A kako bi vam na raspolaganju bili zaista jeftini letovi za Hannover, nudimo i opcije da provjerite cijene avionskih karata ukoliko se putovanje odgodi za dan-dva ili u naredni period. Možete i promjeniti zračnu luku polaska, te ispitati koje su cene kada je u pitanju recimo let Sarajevo-Hannover.

Kada tražite jeftine letove za Hannover, imajte na umu da ne morate koristiti samo svoje računalo. Na usluzi vam je i tražilica letova preko besplatne mobilne aplikacije eSky, te avionske karte za Hannover možete pretraživati i kupovati i sa svojega mobitela, praktično u hodu.

Jeftini letovi za Hannover – iz Hrvatske i regije

Jeftini letovi za Hannover mogu se na web stranici eSky rezervirati iz više zračnih luka u Hrvatskoj i u regiji, ali promet znatno ovisi o periodu godine u kojem želite putovati.

Tako, kada su direktni letovi u pitanju, mnogo letova prometuje samo u toku ljetne sezone, preko njemačkoga niskotarifnoga prijevoznika Eurowings. Jedan od njihovih letova je let Rijeka-Hannover, ali u periodu od kraja ožujka do kraja listopada također su dostupni i letovi Hannover-Split ili pak letovi Dubrovnik-Hannover, kao i let Zadar-Hannover.

Jeftini letovi Zagreb-Hannover trenutačno nisu mogući prijeko ovoga prijevoznika direktno, ali promet se obavlja preko tvrtki kao što su Air France, Lufthansa, KLM, Austrian, s presjedanjem u nekom od obližnjih europskih gradova, te let sveukupno ne traje dugo.

Ukoliko ipak želite direktan let do ovoga njemačkoga grada, možda će vam biti interesantan podatak da postoje direktni let Hannover-Beograd prijevoznika Wizz Air. Isti prijevoznik omogućava i let iz Budimpešte nekoliko puta u toku tjedna. Nekada je prometovao i let iz Tuzle za Hannover, međutim, zbog manjka interesa iz ove zračne luke, trenutačno taj let nije u funkciji i ne može se naći na web stranici eSky. Također, let Ljubljana-Hannover nije moguć bez presjedanja u ovome trenutku, isto kao ni letovi Sarajevo-Hannover.

Ukoliko vas interesiraju jeftini letovi Hannover, sigurno želite uštedjeti i na smještaju. Razmislite stoga o kupovini avionske karte i hotelskog smještaja na jednom mjestu. Ovakvu opciju odnedavno pruža i eSky i ona donosi i do 30% uštjede – provjerite ovdje!

Popusti na aviokarte: Hannover

Naravno, zrakoplovne tvrtke imaju u različitim periodima u godini različite popuste i akcije. Međutim, ovo je teško pratiti ukoliko ne posjećujete njihove web stranice svakoga dana, a redovito praćenje posebno je važno jer se karte na popustu brzo rasprodaju.

Stoga, ukoliko želite nabaviti jeftine avio karte za Hannover, preostaje vam ili pratiti sve zrakoplovne tvrtke koje prometuju iz Hrvatske i obližnjih zračnih luka, ili se pretplatiti na eSky mailing listu, koja će vam blagovremeno davati važne informacije kada cijene avio karata padnu, pa se recimo pojave letovi Hannover-Zagreb po zaista povoljnoj cijeni.

Agencije za prodaju avionskih karata kakva je eSky imaju ove karte po specijalnim cijenama i mogu ih prodati istog trenutka kada i avioprijevoznici. Za to na našoj web stranici postoji posebno mjesto zvano Prilike. Posjetite ovaj deo web stranice kako biste videli koji su jeftini letovi za Hannover ili neke druge gradove dostupni. I zapamtite – reagirajte na vrijeme – ovakve se avionske karte veoma brzo rasprodaju jer su za ograničen broj sjedala.

O zračnoj luci Hannover

Zračna luka Hannover nosi naziv Hannover-Langenhagen i IATA oznaku HAJ. Ima tri terminala i udaljena je 11 kilometara na sjever od Hannovera. Nalazi se u samom mjestu Langenhagen, po kojem i nosi ime. Iako je sam gradić mali – a i sam Hannover ne premašuje pola milijuna stanovnika – promjet koji bilježi ova zračna luka je veći od pet milijuna putnika godišnje, što ga smješta na deveto mjesto među njemačkim zračnim lukama.

Do ove zračne luke prometuju letovi za letnje destinacije na Mediteranu, kao i za europske metropole. Hannoverska zračna luka fokus je brojnih njemačkih avioprijevoznika, od kojih Eurowings i Condor imaju letove ka hrvatskim gradovima tijekom ljetne sezone, te ovdje slijeću jeftini letovi za Hannover iz Splita, Zadra, Dubrovnika i Rijeke u periodu od kraja ožujka do kraja listopada. Do ove zračne luke prometuju također i letovi Beograd-Hanover, ali i letovi iz Budimpešte avioprijevoznika Wizz Air. Avio karte Tuzla – Hanover nažalost više nije moguće kupiti preko ovoga prijevoznika zbog ukidanja leta.

Tijekom cijele godine do ove zračne luke prometuju brojne redovne i low cost tvrtke, kao što su Lufthansa, Swiss, British Airways, Pegasus, Vueling, Norwegian Air Shuttle, LOT i mnoge druge.

Kako doći iz zračne luke do centra Hannovera?

Kada vas let za Hannover dovede u zračnu luku, zbog njene blizine gradu, prijevoz do centra nije kompliciran i ne traje dugo. Moguća su različita prijevozna sredstva: željeznica, autobusni prijevoz, taxiji i rent-a-car.

Svi koje interesiraju jeftini letovi za Hannover žele znati i kako jeftino doći od zračne luke do grada. Najjeftiniji prijevoz je S-Bahn željeznica (linija S5), a ona vodi od Terminala C do glavnog željezničkog kolodvora (Hauptbahnhof) u centru grada. Vlak promjetuje na oko sat vrijemena tijekom dana. Putovanje do centra traje oko 20 minuta.

Automobilom se do Hannovera stiže za oko pola sata kada se, po izlasku iz zračne luke, odabere cesta A352 i potom skretanje za B6 do daljeg skretanja za Bremmmer Damm, koje će vas odvjesti do Hannovera. U zračnoj luci postoje brojne opcije za rent-a-car.

Također, na svakih pola sata iz zračne luke lokalni autobusni prijevoz na liniji 470 prometuje do kolodvora Langenhagen Zentrum ukoliko želite doći u ovaj gradić kraj samog Hannovera. U okolici Hannovera nalaze se i gradovi Münster (do kojeg vam treba oko dva sata vožnje), kao i Magdeburg i Bremen (do kojih stižete za oko sat i pol).

Kada kupiti avio karte za Hannover?

Što prije, to je bolje! Avio karte za Hannover – a isto važi i za druge gradove – sve su skuplje što se putovanje više bliži, te ih treba kupiti bar dva do tri mjeseca pre putovanja.

Prodaja avio karata ovisi o brojnim faktorima, između kojih je broj posjetitelja u nekom gradu u datom trenutku. Što je let bliži, obično je interes putnika veći, jer je većina ljudi navikla kupovati u posljednjem momentu. To treba iskoristiti da biste dobili jeftine karte za Hannover, pa let treba rezervirati dovoljno vrijemena unapred. Istraživanja neovisnih izvora pokazuju da je najbolji period bar dva do tri mjeseca ranije, mada o cijenama odlučuje svaki avioprijevoznik za sebe.

Jeftini letovi za Hannover mogu se naći u različito doba godine, ali imajte na umu da u vrijeme blagdana cijene avionskih karata znatno skoče – opet zbog broja posjetitelja – te ukoliko želite da prođete povoljno, razmislite o tome da putovanje odgodite za neki drugi period u godini.

Korisne informacije o zračnim lukama u Hannoveru

Popularne aviokompanije na relaciji  do Hannovera

Red letenja: Hannover

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Hannoveru

Nađite smještaj u Hannoveru