Izbornik

Pretražite letove do Frankfurt am Maina

Prikaži filtere

Frankfurt am Main

Koji letovi na relaciji Frankfurt – Hrvatska postoje?

Avio karte do Frankfurta mogu se kupiti iz različitih hrvatskih zračnih luka. Da biste imali dobar pregled svih dostupnih avio prijevoznika i cijena, posjetite neku od internet tražilica, na primjer eSky.

Jeftini letovi za Frankfurt preko više od 150 avio prijevoznika mogu se naći ovdje. eSky, uz to, nudi najbolji pregled svih koji lete iz zračne luke najbliže vama. U tražilici su po cijenama (ali i drugim kriterijima) poredane ponude redovitih i niskotarifnih avio prijevoznika, te lako možete zaključiti koji su najpovoljniji letovi za Frankfurt (bilo izravni ili s presedanjem). Također možete odabrati datum za putovanje koji vam odgovara, ili podesiti period posete spram cijene. Rezervirati možete i hotelski smještaj na jednom te istom mjestu!

Ako želite kupiti let za Frankfurt sa svoga mobitela, preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju i pretražujte dok ne pronađete najjeftinije avio karte za Frankfurt. Jer, mnogo je razloga zašto treba obići ovaj veliki grad na Majni, a najpovoljniji letovi za Frankfurt rezerviraju se iz različitih razloga. Zbog toga što se iz Frankfurta može putovati na najviše drugih destinacija, putnici često traže jeftine avionske karte za Frankfurt radi putovanja ka drugom kontinentu.

Odakle prometuju letovi za Frankfurt iz Hrvatske?

Zagreb, Dubrovnik, Rijeka, Split, Zadar, Pula su zračne luke iz kojih postoje direktni letovi za Frankfurt.

Avio karte Frankfurt – Zagreb mogu se rezervirati preko hrvatskog odnosno njemačkog nacionalnog prijevoznika, Croatia Airlines tj. Lufthansa. Let traje oko sat i pol.

Izravni letovi za Frankfurt iz Splita u organizaciji su zrakoplovnih tvrtki Condor, Lufthansa i Croatia, od kojih samo hrvatski prijevoznik ima letove tijekom cijele godine, druga dva samo u ljetnoj sezoni. Iste prijevoznike imate na raspoloženju i za direktni let Frankfurt – Dubrovnik.

Na ljeto se do Frankfurta može doći i koristeći let Rijeka – Frankfurt, i to preko dve tvrtke, Condor i Ryanair. Iz zračne luke Zadar, uz sve ove prijevoznike, na ljeto možete koristiti i usluge Kroacije i Lufthanse.

Letovi za Frankfurt iz susjednih zemalja

Cijena avio karte za Frankfurt može biti i znatno niža ukoliko putujete sa nekog aerodroma u susjednoj zemlji, primjera radi iz Venecije ili Graza, što ovisi o brojnim kriterijima.

Neki od avio prijevoznika koji prodaju jeftine avionske karte za Frankfurt iz susjednih zemalja (i to za direktne letove) jesu Austrian Airlines (iz gradova u susjedstvu kao što su Graz, Innsbruck, Salzburg, Beč), Ryanair (Treviso), Air Serbia (Beograd) i mnogi drugi. Primjerice, direktan let Beograd – Frankfurt prometuje nekoliko puta sedmično, a tijekom promocije se brzo rasproda.

Jeftine avionske karte za Frankfurt možete rezervirati na nekoj od promocija svih navedenih prijevoznika, što sve možete pratiti i na web stranici eSky.

Koja je vaša zračna luka Frankfurt?

Letovi za Frankfurt vode u dvije zračne luke. Frankfurt am Main (FRA) je glavni aerodrom, a u blizini grada je lociran i Frankfurt Hahn (HHN).

Međunarodna zračna luka Frankfurt am Main je vodeći aerodrom za ovaj njemački business centar. Po prometu u Europi zauzima 4. mjesto i ujedno je i među najvećima na svijetu. Najveći promet ima u Njemačkoj, te kroz nju tijekom godine prođe više od 60 milijuna putnika. Locirana je desetak kilometara od centra Frankfurta. Sjedište je Lufthanse. Na ovaj aerodrom sleću direktni letovi većine prijevoznika koji prometuju iz Hrvatske za Frankfurt, kao i letovi Venecija – Frankfurt, Beograd – Frankfurt itd.

Na njegova dva terminala slijeće mnogo avio prijevoznika, te su oba terminala dalje izdijeljena na više dijelova. Obavezno pronađite mapu ukoliko imate poveznicu u ovome gradu. Ova zračna luka ima najveći broj letova ka gradovima diljem svijeta. Ukoliko vaše jeftine avionske karte za Frankfurt vode dalje ka Africi, Aziji, Južnoj ili Sjevernoj Americi, izgledi su da presjedate u ovome gradu. No, ne brinite – iako ogroman, glavni aerodrom u Frankfurtu je veoma dobro obilježen.

Na oko 120 kilometara od grada Frankfurta nalazi se drugi aerodorm, zračna luka Frankfurt Hahn. Ona je dobro povezana i sa susjednim gradovima Koblenz i Meinz, koji su udaljeni oko 70, odnosno 90 km. S prometom od oko 2 milijuna putnika godišnje, ova luka se koristi uglavnom za niskotarfine letove, te u nju slijećete samo tijekom ljetne sezone, ukoliko ste nabavili jeftine avionske karte za Frankfurt iz Pule prijevoznika Ryanair.

Kako doći iz zračne luke doći do (ili iz) Frankfurta?

Više je mogućnosti prijevoza iz zračnih luka u Frankfurtu ka ovome i drugim gradovima u regiji, te su opcije brojne i dostupne za svaki budžet.

Sa glavnoga aerodroma linija brzih vlakova njemačke željeznice Deutsche Bahn prometuje do svih većih gradova u okolici – Stuttgart, Köln, Düsseldorf, Hannover – a kolodvor je u samoj luci (Terminal 1). Ovdje možete uzeti i lokalni vlak koji vodi do centra grada. S-Bahn vlakovi polaze na 15 minuta, a toliko im treba i do centra grada. Ukoliko vaš let iz Frankfurta vodi dalje, te planirate na pauzi obići grad, znajte da promjetne gužve mogu biti velike, te odvojte više vrijemena kako ne biste okasnili na let.

Autobusni kolodvor također se nalazi na Terminalu 1 (kod hola za dolaske B) i on vodi ravno do centra grada. Stajališta za taxi prijevoz su odmah ispred oba terminala. Do centra Frankfurta vožnja će trajati oko pol sata, a ako dolazite na aerodrom, obavezno priopćite vozaču s kojeg dijela terminala polazite, jer je zračna luka veoma velika.

U zračnu luku Frankfurt Hahn vodi Pula – Frankfurt let. Odatle je moguće uzeti neki od autobusa koji vode do glavnog autobusnog kolodvora u Frankfurtu. Ima 20 polazaka dnevno, a putovanje traje oko sat i 45 minuta.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Frankfurt am Maina na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Frankfurt am Maina?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Frankfurt am Maina, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Frankfurt am Maina?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Frankfurt am Maina uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Frankfurt am Mainu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Frankfurt am Maina

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Frankfurt am Mainu

Nađite smještaj u Frankfurt am Mainu