Jelovnik

Pretražite letove do Karlsruhea

Prikaži filtere

Karlsruhe

Avio karte Baden Baden – prodaja avio karata online

Većina posjetitelja iz Hrvatske želi nabaviti avio karte Baden Baden kako bi posjetila ovo nadaleko čuveno mondensko odmaralište. Njegovi termalni izvori veoma su poznati. U njima su se čak kupali i Dostojevski i Brahms! Prilikom ovog posjeta sigurno nećete propustiti ni mladi njemački grad Karlsruhe, koji je pravi moderni tehnološki centar. Naposljetku, ova dva grada dijele istu zračnu luku i veoma su blizu. No, iz Hrvatske do njih nema puno direktnih letova, te je rešenje za vas prodaja avio karata online preko neke efektivne tražilice letova, kakva je eSky, kako biste našli najpovoljniji let za Karlsruhe iz neke zračne luke u svojoj okolici.

Kao vaš omiljeni internet agent za prodaju avio karata, osiguravamo vam najpovoljnije cijene za sve letove koji su dostupni iz zračne luke koju ste odabrali. Potrebno je da utipkate broj osoba koje putuju i datum polaska i odlaska – barem okviran, poslije ga možete promjeniti ukoliko želite provjeriti koje su cijene u drugim terminima putovanja. Jeftini letovi za Karlsruhe dostupni su ne samo iz Zagreba ili Zadra, već i iz različitih zračnih luka u regiji.

Kako kupiti avio karte za Karlsruhe po povoljnim cijenama?

Uz internet tražilicu letova, avio karte za Karlsruhe po zaista povoljnim cijenama dostupne su i preko besplatne mobilne aplikacije eSky.

U obe pretrage – bilo sa računala ili sa svoga mobitela – možete pronaći različite mogućnosti kada su u pitanju jeftini letovi za Karlsruhe. Nakon što ukucate zračnu luku polaska, datum kada planirate putovanje i broj karata koji vam je potreban, pretraživač letova eSky prikazaće vam svaki let za Baden Baden sortiran prema cijeni, tako da najniža cijena leta za Karlsruhe/Baden Baden bude najbolje uočljiva.

Tada možete pregledati različite mogućnosti putovanja prema svojim željama – možete isključiti avioprijevoznike preko kojih ne želite letjeti, ili pak istaći tvrtke preko kojih ste do sada imali ugodno putovanje. Za svakog od avioprijevoznika i svaki let za Karlsruhe imaćete prikaz svih pristojbi, a biti će vam naznačeni i svi dodatni troškovi, kao što je recimo predana prtljaga. Ovo je posebno značajno kada putujete preko niskotarifnih (low cost) tvrtki, koje cijenu prtljage obračunavaju za svaki pravac leta posebno.

Svi direktni letovi za Karlsruhe iz Hrvatske i regije

Imajte na umu da avionske karte za Karlsruhe uvijek možete kupiti za letove s presjedanjem iz obližnje zračne luke. A što je s putnicima kojima je potreban direktan let?

Njima su trenutačno dostupne samo avio karte Baden Baden-Zadar, i to za sezonski let tvrtke Ryanair ka ovome hrvatskome gradu, što praktično znači da ovaj let prometuje samo u periodu od sredine ožujka do kraja listopada. Svake godine ovi datumi se mogu razlikovati, no mogu se provjeriti pretragom konkretnih termina na web stranici eSky.

Jeftini letovi za Karlsruhe – i to oni direktni – mogući su, ipak, iz zračnih luka u susjednim zemljama, koje građanima iz pojedinih dijelova Hrvatske katkad mogu biti prilično blizu. Tako su direktni jeftini letovi za Karlsruhe građanima Hrvatske dostupni i iz Srbije i Bosne preko avioprijevoznika Wizz Air. Iz Srbije, let Beograd-Karlsruhe prometuje četvrtkom i nedjeljom i traje oko dva sata. Iz Bosne možete nabaviti avio karte Tuzla-Baden Baden istoga avioprijevoznika, za letove ponedjeljkom i petkom. Let Tuzla-Karlsruhe traje oko 110 minuta.

Popusti na avio karte za Karlsruhe/Baden Baden

Bilo da su u pitanju direktni letovi za Baden Baden ili oni s presjedanjem, različite zrakoplovne tvrtke nude i popuste i promotivne cijene u različitim periodima godine. To naravno zavisi od svakog pojedinačnog avioprijevoznika.

Kako biste bili u toku sa popustima i promocijama – bilo da su u pitanju jeftini letovi za Karlsruhe, bilo za neki drugi grad – na raspolaganju vam je više opcija. Možete pratiti stranice svih avioprijevoznika za koje ste zainteresirani, ali ovo je ipak previše naporno i zahtijeva mnogo vremena. A tu je i rizik da propustite neku važnu promociju.

Tako, ako vas zanimaju avionske karte za Karlsruhe, recimo jeftine avio karte Beograd-Karlsruhe ili, primjera radi, jeftini letovi iz Zadra za Baden Baden, možete se pretplatiti na eSky mailing listu, koja se putnicima šalje redovito kako bi ih obavijestila o aktualnim akcijama i promocijama.

Također, na web stranici postoji posebno mjesto za pretraživanje letova s popustom, a pronaći ćete ga u odjeljku Prilike. Požurite kupiti karte iz ovoga odjeljka čim se pojave, jer one brzo nestanu – broj sjedala je ograničen!

Najbolje vrijeme za kupnju avio karte za Karlsruhe

Bilo da vas zanimaju letovi Split-Baden Baden, koji su s presjedanjem, ili tražite neki direktan let Karlsruhe-Tuzla, znajte da vodeće pravilo za kupnju avionskih karata je sljedeće: kartu kupite čim se na kupnju odlučite. Najbolje cijene biće ako ste je kupili bar dva ili tri mjeseca unaprijed.

Izbjegnite danak kasne rezervacije, zašto biste avionske karte plaćali skuplje? Provjerite odmah na eSky koliko vaše željene avionske karte koštaju i razmislite još o jednoj stvari... Odnedavno nudimo rezerviranje hotelskog smještaja, uz specijalne popuste ako ga rezervirate zajedno sa avio kartom za Karlsruhe (a isto važi i za druge gradove). Kada kartu i smještaj kupite zajedno (a možete to učiniti ovdje), ostvariti ćete popust i do 30%. A da ne spominjemo uštedu vremena koje biste inače potrošili tražeći odgovarajući smještaj...

Gdje se nalazi zračna luka Karlsruhe?

Karlsruhe zračna luka (poznata i kao luka Baden-Baden) nalazi se unutar business kompleksa Baden Airpark u Rheinmünsteru. Od Karlsruhea je udaljena 40 km, a od centra Baden Badena 12 km. U okolici su i francuski gradovi Strasbourg i Haguenau (oba udaljena 25 km).

Iako se nalazi bliže mondenskome ljetovalištu Baden-Baden, ova zračna luka služi i žiteljima Karlsruhea, drugog po veličini grada njemačke pokrajine Baden-Württemberg. Obilježena je IATA kodom FKB i po prometu je 18. u Njemačkoj. Preko nje godišnje prođe oko milijun dvije stotine tisuća putnika.

Kada kupite jeftine avio karte za Baden-Baden, sletjet ćete upravo u ovu luku. Zračna luka Baden Baden koristi se za letove nekoliko niskotarifnih avioprijevoznika, kao što su Wizz Air, Ryanair, Pobeda i Eurowings. Od redovitih prijevoznika ovu zračnu luku koristi samo Turkish Airlines (letovi iz Baden Baden za Istanbul tijekom ljetne sezone). Ryanair je zračnu luku Baden-Baden odabrao kao svoju fokus luku.

Prijevoz do Baden Badena i obližnjih gradova

Nakon što kupite svoje avio karte za Karlsruhe, trebate se prevesti iz zračne luke do željezničkog kolodvora Karlsruhe, te odatle možete organizirati prijevoz za Baden-Baden, Heidelberg ili neki drugi grad u okolici.

Nakon leta u Karlsruhe, jedna od opcija su autobusi 234 ili X34 do stanice Rastatt Bahnhof, koji prometuju na sat vremena i treba im oko 25 minuta do spomenute stanice. Odatle izdvojte 15 minuta za vožnju RE ili IC vlakom do glavnog željezničkog kolodvora Karlsruhe. Od te točke postoje brojne željezničke poveznice sa drugim njemačkim gradovima. Primjerice, Baden Baden je udaljen 15 minuta vožnje vlakom, a Frankfurt ili Freiburg oko sat vremena. Do Baden Badena prometuje i autobus 285 (do željezničkog kolodvora u ovome gradu).

Prijevoz do Haidelberga moguć je direktnim autobusima Holger Tours iz zračne luke, a također Flixbus autobusima za Frankfurt, koji zastaju u Heidelbergu. Vožnja autobusom iz zračne luke do Heidelberga traje oko sat i pol, te za posjet ovome gradu pojedini putnici biraju kupiti avio karte Baden Baden.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Karlsruhea na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Karlsruhea?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Karlsruhea, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Karlsruhea?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Karlsruhea uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Karlsruheu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Karlsruhea

Red letenja: Karlsruhe

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Karlsruheu

Nađite smještaj u Karlsruheu