Jelovnik

Pretražite letove do Stuttgarta

Prikaži filtere

Stuttgart

Gdje nabaviti jeftine avionske karte za Stuttgart?

 

Građani Hrvatske zainteresirani za jeftine avionske karte za Stuttgart – ali i druge europske i svjetske gradove – mogu ih kupiti na internet tražilici povoljnih letova eSky.

Za ovaj njemački grad, koji je prijestolnica pokrajine Baden-Württemberg i šesti po veličini grad u Njemačkoj, postoji znatno interesiranje iz Hrvatske. On se nalazi na oko 200 km od Municha i Frankfurta, te su jeftine avionske karte za Stuttgart zanimljive i kao alternativa avio kartama do ta dva grada.

Letovi za Stuttgart koje možete naći na web stranici eSky kreću se od direktnih do onih s presjedanjem, uključuju različite avioprijevoznike (i konvencionalne i one low cost), a dostupni su ne samo iz Hrvatske, već i iz zračnih luka u regiji. Tako avio karte za Stuttgart po povoljnim cijenama možete naći i iz Tuzle, Mostara, Sarajeva i raznih drugih gradova.

Koristite našu tražilicu sa svoga računala, a znajte da najpovoljnije avio karte za Stuttgart možete naći i preko naše mobilne aplikacije, koja će omogućiti letove pretraživati i rezervirati bukvalno u hodu.

Da li postoji direktan let za Stuttgart iz Hrvatske?

Da! Direktan let za Stuttgart iz Hrvatske postoji iz Zagreba i Splita tijekom cijele godine, dok iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Rijeke i Zadra prometuju direktni letovi samo tijekom ljetne sezone.

Avioprijevoznik Eurowings prometuje od svih pomenutih zračnih luka do Stuttgarta direktnim letom, koji traje oko sat i petnaest minuta. Na našoj stranici mogu se naći avio karte Stuttgart-Zagreb i avio karte Stuttgart-Split za letove koji prometuju tijekom cijele godine. Isto tako mogu se naći i avionske karte Zadar-Stuttgart, avio karte Dubrovnik-Stuttgart ili recimo avio karte Stuttgart-Osijek za letove tijekom ljetne sezone. Ljetna sezona svake godine obično počinje krajem ožujka i završava se posljednjim danima listopada.

Imajte na umu da brojni drugi avioprijevoznici prometuju do Stuttgarta iz Hrvatske letovima s presjedanjem. Budući da se pauza pravi u obližnjim europskim gradovima, ti letovi ne traju mnogo duže, a ni cijene nisu uvijek skuplje od onih koje imaju direktni letovi za Stuttgart. Stoga provjerite na našoj web stranici koje cijene konkretno važe za period u kojem planirate putovanje za ovaj njemački grad i nađite jeftine avionske karte za Stuttgart za sebe.

Cijene avio karata za Stuttgart

Kada su u pitanju jeftine avionske karte za Stuttgart, veći su izgledi da ćete ih nabaviti preko niskotarifnih avioprijevoznika, kao što je recimo za Eurowings letove iz Hrvatske, bilo za direktne ili s presjedanjem.

Međutim, avio karta za Stuttgart može da košta znatno više kada u nju uračunate predanu prtljagu (a ona će vam svakako trebati ako putujete na duže). Imajte na umu – pristojbe za prtljagu obračunavaju se po jednom smjeru leta. Sve ove cijene i njihova usporedba sa cijenama avio karata s presjedanjem biti će prikazani u u eSky tražilici. Tada možete provjeriti želite li promjeniti zračnu luku polaska, prilagoditi period putovanja ili avioprijevoznika kako biste kupili najpovoljnije karte.

Bilo da letove pretražujete samo da biste kupili avio karte – ili vas interesira najnovija opcija za avio karte i hotelski smještaj – da biste dobili najpovoljnije avio karte za Stuttgart nekada ćete morati pomjeriti period putovanja. To je najlakše učiniti korištenjem opcija Najbolje cijene ili Najjeftiniji letovi.

Znajte da je u periodu velikih praznika u Njemačkoj ili Hrvatskoj teže naći avionske karte po povoljnim cijenama, a ovo važi kako za konvencionalne, tako i za niskobudžetne zrakoplovne prijevoznike.

Najjeftinija avio karta za Stuttgart

Kada pretražujete jeftine avionske karte za Stuttgart, naravno treba imati na umu da se cijene razlikuju od leta do leta, od perioda do perioda, a na to utječu brojni faktori. Najjeftiniji let za Stuttgart, recimo, teško ćete naći u periodu oko Nove godine ili Božića, ili nekog drugog perioda kada ovaj grad posjeti puno turista.

Ipak, iako cijena avionske karte za Stuttgart može da varira, preko naše tražilice moguće ju je naći iz Osijeka i Pule od 40 eura po letu, dok avio karte Stuttgart-Zagreb koštaju od 35 eura u jednom pravcu, a iz Dubrovnika oko 80 eura po pravcu. Ovo su cijene niskotarifne tvrtke, na koje treba dodati ručnu prtljagu, a uključene su aerodromske pristojbe.

Ukoliko vas interesuju jeftine avio karte za Stuttgart ali nemate strogo određen period putovanja, još jedna mogućnost za vas je da pratite odjel Prilike na našoj web stranici. Tu se povremeno mogu naći zaista povoljni letovi iz Stuttgarta ili za ovaj grad. Rezervirajte ih brzo, sjedala su ograničena!

Gde se nalazi zračna luka Stuttgart?

Zračna luka Stuttgart nalazi se u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg. Udaljena je 13 km na jug od centra Stuttgarta, Frankfurt je oko 200 km na sjeverozapad, a Munich 220 km na jugoistok.

Ova međunarodna zračna luka nosi IATA oznaku STR i zanimljivo je da je na njoj, od 2007. godine, sjedište izložbenog centra Stuttgart Trade Fair.

Ova je zračna luka šesta po prometu putnika u Njemačkoj (preko nje se 2017. prevezlo oko 11 milijuna ljudi). Sjedište je njemačkog niskotarifnog avioprijevoznika Eurowings (ranije poznat kao Germanwings) – te ćete upravo ovdje sletjeti ako imate jeftine avionske karte za Stuttgart preko ove zrakoplovne tvrtke. Ovaj grad je također važna destinacija za avioprijevoznike kao što su Condor, Sun Express Deutschland i TUI fly Deutschland, koji iz nje imaju puno letova. Sastoji se od četiri terminala, na koje slijeću uglavnom low cost letovi za Stuttgart.

Prijevoz iz zračne luke do centralnog Stuttgarta i regije

Ako ste kupili jeftine avio karte za Stutttgart, znajte da iz zračne luke Stuttgart vode dvije autoceste. Jedna od njih, A8 (Bundesautobahn 8), vodi iz gradova Stuttgart i Karlsruhe ka Ulmu, ali i za Munich i Augsburg. Druga je B27 (Bundesstrasse 27) i vodi za Stuttgart, kao i za obližnje gradove Tuebingen i Reutlingen, koji su ka jugu.

Autobusni prijevoz moguć je do obližnjih gradova Esslingen am Neckar, Tuebingen i Reutlingen, a mogu se koristiti usluge tvrtki DeinBus i Flixbus.

Najbolji prijevoz do centra Stuttgarta iz zračne luke je željeznica. Vlakovi S2 i S3 vode sa stanice Stuttgart Flughafen/Messe (u zračnoj luci) do Glavnog željezničkog kolodvora, gde postoje poveznice sa drugim velikim gradovima u regiji.

Gradi se i brza željeznica (ICE) koja bi trebalo povezati Ulm i Stuttgart i koja će prolaziti kroz zračnu luku. Projekat bi trebao biti zavšen do 2020, ali će stanica u zračnoj luci početi s radom tek 2022. godine.

Koji sve avio prijevoznici promjetuju do Stuttgarta?

Različiti niskotarifni avioprijevoznici, kao i oni konvencionalni, prometuju do Stuttgarta iz Hrvatske i drugih europskih i svjetskih gradova.

Avionske karte za Stuttgart iz Hrvatske trenutačno možete nabaviti preko niskotarifnog Eurowingsa, ali za ovaj grad lete i druge low cost tvrtke. AirBaltic uvodi let za Stuttgart iz Rige, dok EasyJet sa ovim gradom ima poveznice iz Berlina, Londona, Milana, Edinburga, Porta i Venecije. Ovdje također možete presjesti na Vuelingov let za Barcelonu ili Palmu de Mallorcu, a Ryanair leti na destinacije kao što su Dublin, Manchester, a od 28. listopada i Marrakesh.

Jeftine avionske karte za Stuttgart mogu se uklopiti sa avio kartama do drugih destinacija. Naime, iz zračne luke Stuttgart moguće je letjeti do različitih europskih destinacija preko konvencionalnih avioprijevoznika kao što su Air France, Atlas Global, British Airways, Finnair, Eiberia Express i mnogi drugi. Ove tvrtke tokom ljetne sezone nude prijevoz do brojnih ljetnih destinacija širom Mediterana (redovitim ili charter letovima), a mogući su i direktni letovi za Atlantu preko avioprijevoznika Delta Air Lines.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Stuttgarta na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Stuttgarta?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Stuttgarta, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Stuttgarta?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Stuttgarta uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Stuttgartu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Stuttgarta

 

Red letenja: Stuttgart

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Stuttgartu

Nađite smještaj u Stuttgartu