Izbornik

Pretražite letove do Pule

Prikaži filtere

Pula

Pula

Kako najjeftinije doći do Pule?

Do Pule lete avio kompanije poput LOT, easyjet, Croatia Airlines, Lufthansa, Eurowings. Ukoliko nemate određeni datum, avio karte možete kupiti nekoliko mjeseci unaprijed i uštedjeti od 30 do čak 60% osnovne cijene karata. Na tražilici esky.hr vidjet ćete kako je to jednostavno uz samo nekoliko klikova, a eksy.hr će učiniti sve za vas, sortirati letove od najjeftinijih do najskupljih i pomoći vam da uštedite svoj novac. Esky.hr je besplatna tražilica jeftinih letova, koja će vama pomoći naći jeftine avio karte za Pulu.

Pula

Kad kažemo Pula, mislimo da je Arena- mjesto koje Pulu razlikuje od ostalih hrvatskih gradova.

Arena je sagrađena u prvom stoljeću i u početku je služila kao mjesto gladijatorskih borbi, što je bio spektakl tih vremena. U srednjem vijeku su se u Areni održavali viteški turniri i sajmovi, a sada se ovdje još organiziraju kulturni nastupi i koncerti. Nevjerovatno je kad u pulskoj areni možete slušati svoj omiljeni bend. Svake godine, početkom srpnja, duo 2cellos organizira svoj veliki koncert u ovoj Areni, jer jedan od violončelista dolazi iz Pule, uvijek u ljetnim mjesecima svake godine u Puli daju koncert, i u osnovi odličan show

Arena vas podsjeća na rimski Koloseum, osim toga, Slavoluk – trijumfalni luk obitelji Sergijevac, gotovo kao u Parizu to je ono što grad Pula čini tako nevjerojatnim. Pula je glavni grad istarskog poluotoka u blizini arene nalazi se glavni trg, nekadašnje i sadašnje gradsko središte. Nemoguće je ne primijetiti hram Oktavijana Avgusta, poduprt na četiri stupa. Nakon intenzivnog razgledavanja spomenika, možemo otići do obližnjih plaža da se opustimo.

Pula je i bogatstvo okusa, suhe smokve, bademi, mandarine, prirodna morska hrana, ali prije svega je Istarski poluotok poznat po ukusnom vinu i tartufima, koje je toliko teško pronaći, ove se aromatične i skupe gljive dodaju gotovo svakom jelu, na jesen se održavaju i festivali tartufa .U blizini Pule, na otočićima Brijuni, postoje izvrsni ronilački uvjeti. Ovdje je i maršal Tito sagradio svoju ljetnu rezidenciju.

Zračna luka u Puli

Pula ima jednu zračnu luku. Nalazi se na hrvatskom poluotoku Istri, oko 6 kilometara od središta grada Pule. Zračna luka zbog povoljnih tehničkih i klimatskih uvjeta služi kao alternativna zračna luka za susjedne zemlje - Sloveniju, Italiju, pa čak i Austriju. Luku koriste redovne, jeftine i charter zrakoplovne tvrtke, koje godišnje generiraju putnički promet na razini preko 359 tisuća. To je izvrsna prilika da biste pronašli jeftine avio karte za Pulu. U potrazi pomoći će vama internetska tražilica jeftinih letova eskz.hr .Zračna luka Pula može biti izvrstan transfer za provesti svoj odmor u Poreču, Rovinju ili Brijunima.

Kako doći do zračne luke?

Autobus saobraća između aerodroma i centra Pule samo tijekom dana.

Taksi stajalište nalazi se ispred glavnog izlaza terminala. Zračnu luku opslužuje jedna korporacija Udruga Taxi Ližnjan.

Kako pronaći jeftine letove do Pule

Pronađite jeftine letove do Pule uz besplatnu tražilicu jeftinih letova esky. Usporedite cijene karata stotina zrakoplovnih kompanija i putničkih agencija u par sekundi. Esky.hr tražilica ne uyima nikakve pristojbe, beyplatna je i jako jednostavna za upotrebu. Nakon što odaberete najbolju ponudu za vas, rezervaciju možete izvršiti izravno na web stranici zrakoplovne tvrtke ili putničke agencije ali možete to isto napraviti preko mobilne aplikacije esky.hr koju možete skinuti na svoj mobitel.Kad tražite jeftine avio karte za Pulu najbolje je ako su vaši datumi putovanja fleksibilni, tražilica esky će vam pokazati najjeftinije dane u mjesecu za letove do Pule. Sve što trebate učiniti je odabrati cijeli mjesec na mjestu svog datuma putovanja, a esky napravi za vas ostalo. naše karte će prikazati koji dan su najjeftinije karte.Tražite hotel u Puli? Esky će vam također pomoći da pronađete najbolje ponude smještaja.

Noćenje u Puli

Najbliži hoteli udaljeni su oko 4 km od zračne luke. Pula zbog činjenice da se nalazi uz more nudi mnoštvo apartmana koji su prostrani i vrlo dobro opremljeni, iznajmljujemo ih po cijeni hotelske sobe, a u apartmanu se može smjestiti veći broj ljudi, čime se cijena smještaja po osobi smanjuje. Naravno, u Puli postoje hoteli, hosteli, pa čak i ljudi koji nude couchsurfing. Ako nemate vremena potražiti smještaj, ostavite ga esky.hr. Upotrijebite opciju let plus hotel i esky.hr ne samo da će pronaći jeftine letove do Pule za vas, već će i tražiti smještaj i sortirati od najjeftinijeg do najskupljeg mjesta kako biste cijenu smještaja prilagodili svom proračunu. Vrlo je ugodno. Ne plaćate nikakve naknade za ovu tražilicu esky.hr potpuno je jednostavna i besplatna.

Kako pronaći najjeftinije avio karte za Pulu?

Da biste pretražili sve mogućnosti na raspolaganju, potrebna vam je kvalitetna i pouzdana internet tražilica letova, kakva je eSky. Na njoj možete pronaći avio karte različitih avioprijevoznika po povoljnim cijenama. Uključene su karte za direktne letove na kraćim relacijama. Da biste bzo i jednostavno pronašli jeftine avio karte za Puli najbolje je preuzeti eSky aplikaciju za mobitele, kako biste letove mogli rezervirati i u hodu i najbrže došli do svoje povoljne avionske karte do Pule. Preuzmite aplikaciju već danas i pogledajte koliko je to jednostavno. Na webstranici eskz.hr možete također staviti napomenu o akcijama, tada esky će vas obavjestiti o promjenama u cijeni avianskih karata za Pulu. Naravno, ako svoje karte naručite dovoljno unaprijed, možete uštedjeti do 60% od osnovne cijene karate. Možete se pretplatiti i na esky newsletter koji će vas obavijestiti o promocijama i promjenama cijena karata. Ako tražite jeftine karte za Pulu, morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika kao što su doba, Božić, ljetovanje, državni praznici, kada su karte skuplje, međutim, možete pratiti dnevne promocije koje nude avio prijevoznici. Kako ne biste pregledali svaku pojedinačnu webstranicu, najbolje je potražiti letove na esky.hr, esky će usporediti i prikazati najbolje promocije svih zrakoplovnih kompanija.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Pule na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Pule?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Pule, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Pule?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Pule uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Puli

Popularne aviokompanije na relaciji  do Pule

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Puli

Nađite smještaj u Puli