Izbornik

Standardi hotelskih soba i njihova oprema

Standardi hotelskih soba i njihova oprema

Oprema soba u velikoj mjeri ovisi o standardu hotela, tj. broju zvijezda.

U nastavku smo opisali najčešće tipove soba, ali treba imati na umu da to nije pravilo. Ovisno o zemlji, regiji ili hotelu naravno, oprema može varirati i neznatno se razlikovati od opisanih slučajeva.

Standard

Standardna oprema hotelske sobe je: krevet, noćni ormarić ili polica na svakom spavaćem mjestu, ormar ili ugradna ormarska niša, pisaći stol ili stol, ogledalo, zidna vješalica za vanjsku odjeću i noćna svjetiljka. Osim toga, u sobi se može nalaziti i oprema kao što su TV, telefon, radio itd.

Osnovna oprema uključuje i kupaonicu - opremljena je različito, ovisno o standardu hotela, gdje možete očekivati ​​dodatke kao što su ručnici za kupanje, set sapuna za svaku osobu, a u hotelima viših standarda sušila za kosu, vage i ostalu kozmetiku.

Obiteljska soba

Obiteljske sobe (kratica: FAM) je obično proširena verzija standardne sobe.

Ove sobe imaju veću površinu . Oprema se ne razlikuje značajno od gore opisane - može se prilagoditi za smještaj više gostiju. (npr. veća garderoba, više stolica, veća kupaonica).

Apartmani

Apartmani (kratica: APT) su sobe sa standardnom opremom, dodatno opremljene čajnom kuhinjom, posuđem i priborom za jelo. U ovim sobama možete pripremiti vlastite obroke. U nekim slučajevima mogu se sastojati od čak i 2 odvojene sobe (npr. za djecu).

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!