Izbornik

Vrste obroka u hotelu

Vrste obroka u hotelu

AI (All Inclusive)

Ovo je najpopularniji oblik ishrane za ljude koji žele provesti svoj odmor na plaži u blizini hotela. Ova ponuda uključuje puni pansion (od tri do šest obroka) i grickalice, kao i neograničen pristup bezalkoholnim pićima i lokalnim alkoholnim pićima.

UAI (Ultra All Inclusive)

Ova opcija je All Inclusive proširena s većim rasponom alkoholnih pića, obično međunarodnih. Osim toga, ovisno o hotelu, u ponudi mogu biti i druge atrakcije - masaže, SPA, saune itd.

OV(Over Night)

 Ovo je oblik odmora bez obroka u hotelu. Ovu ponudu najviše koriste aktivni turisti, koji većinu vremena provode izvan hotela.

BB (Bed and Breakfast)

 Doručak je uključen u cijenu hotela.

HB (Half Board)

U cijenu je uključen doručak i polupansion uz spavanje.

FB (Full Board)

Doručak, ručak i večera uključeni su u cijenu hotela. Varijanta se preporučuje osobama koje planiraju izlete izvan hotela ne duže od nekoliko sati ali ne žele jesti u restoranima.

SC (Self Catering)

Prehrana u vlastitom aranžmanu. Obroci nisu uključeni u cijenu, ali gosti u pravilu imaju pristup kuhinji ili čajnoj kuhinji gdje mogu sami pripremati obroke. Najbolja opcija kada želite malo uštedjeti ili imate restriktivnu dijetu.

PP(Program Package)

Ovo su obroke koje se izdaje prema programu odmora. Obično se to odnosi na turistička putovanja organizirana u slobodno vrijeme.

ZPR

 Ove vrste ponuda uključuju obroke u obliku koji je naveden u programu turističkog putovanja ili  u opisu hotela koji se nalazi u pravilniku turističkog putovanja.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!