Izbornik

Vrste doručka u hotelu

Vrste doručka u hotelu

Različite vrste doručka možemo naći u raznim hotelima širom svijeta. Vrijedi provjeriti što možemo jesti kao prvi obrok prilikom rezervacije. U nastavku su navedene osnovne vrste doručka.

Engleski doručak (english breakfast)

Doručak se uglavnom sastoji od prženih jaja, graha, gljiva, malih kobasica i rajčica na žaru. Tost, kava ili čaj i sok.

Američki doručak (american breakfast)

Doručak se sastoji uglavnom od dva jaja, slanine, malih kobasica, palačinka i javorove melase. Tost, kava ili čaj i sok. Opcionalno žitarice s mlijekom.

Kontinentalni doručak (continental breakfast)

Obično se sastoji od tosta, džema, kave ili čaja i soka. U proširenoj verziji možete pronaći i topla jela - kajganu, kobasice, juhe od mlijeka.

Bečki doručak

Doručak, koji uključuje meko kuhana jaja u čaši, peciva, tanjur mesa, džem ili med, i kavu s vrhnjem ili čaj, sok ili voda za piće.

 

U hotelima možemo naći i  švedske stolove puni raznih vrsta proizvoda, od toplih jela do voća, od kojih možete sami sastaviti svoj doručak.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!