Izbornik

Odjava iz hotela (check out)

Odjava iz hotela (check out)

Proces odjave iz hotela (check-out) mora se uvijek obaviti do vremena za odjavu koje je odredio hotel (check out time).

Zapamtite!

Odjava se obično završava u 12.00,  do tada morate napustiti hotelsku sobu. Međutim, svaki hotel individualno određuje trajanje hotelskog dana - za vrijeme prijave (check-in) osoblje recepcije obavještava goste o vremenu odjave.

Pažnja! Ako boravite duže od potrebnog vremena za odjavu, hotel vam može naplatiti sljedeću noć. Neki hoteli dopuštaju kasnu odjavu - međutim, to se mora unaprijed dogovoriti s hotelskim osobljem. Za kasnu ili ranu odjavu može se naplatiti nadoplata.

Prilikom izlaska iz sobe savjetujemo da pažljivo provjerite jeste li pakirali svu uvezenu prtljagu. Zatim idite na recepciju, vratite ključ od sobe i podmirite sva potraživanja.

Neki hoteli nakon odjave pružaju sobu u kojoj možemo spremiti prtljagu dok čekamo prijevoz.

Rezervacijski sustav eSky radi na takav način da se plaćanje boravka vrši prije nego što odete u hotel. Međutim, rezervacija će uključivati ​​samo usluge koje su uključene u rezervirani proizvod. Svi dodatni troškovi moraju biti plaćeni prije napuštanja hotela. To će biti na primjer:  naknade za minibar, račune za telefon ili restoran.

Hotel također može izdati račun za boravak. Na zahtjev gosta, recepcionar također može naručiti taksi.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!