Izbornik

Dodatne usluge dostupne i pružane u hotelima

Dodatne usluge dostupne i pružane u hotelima

Mnogi hoteli pružaju dodatne usluge kao što su: buđenje, pranje rublja, room service, naručivanje taksija, prodaja karata za kulturne događaje, turističke informacije, čuvanje dragocjenosti u sefu. Neke od tih usluga mogu biti dodatno plaćene.

Minibar u sobi

To je obično dodatna i plaćena opcija. Plaćanje za konzumirane proizvode (pića, grickalice) regulira se na kraju vašeg boravka, prilikom odjave. U svakoj sobi bi trebao biti cjenik proizvoda iz mini-bara.

Kava i čaj

Mnogi hoteli nude besplatan čaj i kavu, koje možete sami pripremiti. Uz ovu uslugu, hotelske sobe su opremljene aparatom za kavu ili čajnikom te set, koji se sastoji od čaja, kave, šećera i vrhnje te jednokratne šalice ili staklene čaše.

Izvan sobe

Dodatne pogodnosti koje se mogu naći u hotelu uglavnom su uvjetovane standardom. U takve pogodnosti možemo uključiti: bazene, saune, fitness, teretane, spa, prodavaonice nakita i suvenira, frizerski salon, spremište za prtljagu, spremište za rekreativnu opremu, konferencijske dvorane, turističke vodiče, besplatno parkiranje, peglanje.

Internet

U većini hotela postoji mogućnost korištenja Interneta. Hotele sa većim standardom često nude širokopojasni pristup internetu u sobi. Korištenje obično nije povezano s dodatnim troškovima. Neki hoteli u svojoj ponudi mogu predložiti korištenje usluga internet caffea - naknade za korištenje određuje pojedinačno svaki hotel.

Mnogi hoteli pružaju uslugu bežičnog interneta (Wi-Fi). Događa se da je ova vrsta mreže dodatno osigurana, a pristup može biti plaćen. Hotelsko osoblje pruži informacije o tome kako platiti naknadu za uslugu.

 

 

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!