Jelovnik

Prtljaga: dimenzije i težina - Transavia Airlines

Transavia Airlines

Prtljaga: dimenzije i težina - Transavia Airlines

Provjerite pravila o ručnoj prtljazi u aviokompaniji Transavia Airlines. Podsjećamo da svaki prijevoznik sam određuje dozvoljene dimenzije prtljage te je stoga jako bitno prije svakog putovanja provjeriti trenutno važeće propise.

Ukoliko je moguće, ponesite mekani ruksak umjesto čvrstog kofera – lakše ćete ga prilagoditi zahtjevanim dimenzijama.

Registrirana prtljaga isto mora zadovoljiti određene zahtjeve. Prije leta s Transavia Airlines provjerite dozvoljenu težinu i dimenzije registrirane prtljage. Broj kofera koje smijete ponijeti ovisi o odabranom razredu ili tarifi.

Ručna prtljaga u Transavia Airlines

prtljaga uključena u cijenu karte

težina

dimenzije

da

10 kg

45 x 40 x 25 cm ili
55 x 40 x 25 cm*

* Svaki putnik može odabrati prtljagu koju će ponijeti kao ručnu. Manju prtljagu smijete staviti ispod sjedala, dok veću potrebno je smjestiti u pretinac za prtljagu iznad sjedala. Ukoliko u avionu nema dovoljno mjesta za ručnu prtljagu, ista će biti besplatno pohranjena u prtljažnom prostoru. U ovom slučaju putnik treba je preuzeti nakon slijetanja. Putnici koji su odabrali Plus tarifu smiju ponijeti jedan dodatni komad prtljage, npr. torbu s laptopom, manji ruksak ili torbu. Sve tekućine treba prevoziti u pakiranjima kapaciteta do 100 ml, u prozirnoj plastičnoj vrećici od 1 litre sa zatvaračem.

Pažnja! Dimenzije ručne prtljage uključuju izbočene elemente poput držača, kotača i sl.

Registrirana prtljaga u Transavia Airlines

Registrirana prtljaga je uključena u cijenu karte.

basic

plus

max

1x20 kg

1x30 kg

 

 

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.pl S.A.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!