Izbornik

Kako jeftino organizirati city break

 Kako jeftino organizirati city break

Tražite jeftin city break? Želite posjetiti popularne gradove tjekom kratkog odmora, ali imate ograničen budžet? Provjerite naše načine jeftinog putovanja - kartica Prilike i Paketi City Break!

Dostavljamo dva načina za organiziranje jeftinog city breaka. Prvi je za putnike koji preferiraju sami pronaći povoljnu ponudu letova na stranici Prilike, a potom za nju naknadno kupiti smještaj. Druga opcija je idealna za one koji preferiraju unaprijed organizirana rješenja: Paket City Break u kojem smo smještaj uskladili s letom. Ono što je važno, paketi se mogu prilagoditi vašim potrebama, zahvaljujući filtrima i .opciji sortiranja.

Način 1: pronađite priliku i kupite smještaj

Ako želite planirati jeftino putovanje, vrijedi započeti s jeftinim letovima. Kako ih pronaći? Pronađite letove po najboljim cijenama u našoj kartici Prilike. Možete odabrati grad koji vas zanima, a zatim provjeriti u kalendaru kada su najniže cijene zrakoplovnih karata. U situaciji kada vam predstavljene ponude još uvijek nisu u džepu, dobra je ideja postaviti upozorenje o cijenama. To će nam omogućiti da vas odmah obavijestimo o raspoloživosti zrakoplovnih karata kada se pojave u odabranom cjenovnom opsegu.

Ukoliko nemate posebnih preferencija vezano sa smjerom, a samo se želite nakratko odmoriti od svakodnevnih obaveza, dovoljno je da pregledate ponude koje smo pripremili. Na taj način ćete provjeriti koji su vam smjerovi dostupni po povoljnoj cijeni i terminu koji vam odgovara.

Nakon što odaberete let, vrijedi razmisliti o rezervaciji smještaja. Jeftine objekte možete pronaći u kartici Smještaj. Sve što trebate učiniti je odabrati smjer i datum vašeg putovanja, a mi ćemo vam pokazati najbolje ponude u određenom gradu. U našoj bazi podataka nemamo samo luksuzne objekte, već i jeftinije opcije poput hostela ili pansiona. Kako pronaći najjeftinije objekte? Upotrijebite opciju sortiranja ponuda po cijeni, a filtrima definirajte svoja očekivanja od smještaja.

Način 2: kupite city break paket

Želite jeftino organizirati city break, ali nemate volje sami tražiti najbolje ponude leta i smještaja? Mi imamo rješenje! Možete koristiti karticu City Break da pronađete svoj paket i jednostavno rezervirate svoj let i smještaj jednom rezervacijom. Sve što trebate učiniti je odabrati odredište, datumski raspon i duljinu boravka. City Break paketi su ponude koje smo pripremili i koje kombiniraju let i smještaj. No, mogu se prilagoditi vašim željama i potrebama. Na ovaj način ćete uštedjeti ne samo novac nego i vrijeme!

Pretplatite se na newsletter na našoj početnoj stranici kako bismo vas mogli obavijestiti o najboljim ponudama.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!