Izbornik

Kako ekonomično planirati putovanja?

Kako ekonomično planirati putovanja?

Tražite li način da jeftino organizirate svoje putovanje zrakoplovom? Provjerite neke od naših načina da ostvarite snove o putovanju u kartici Prilike na eSky.

Uhvatite priliku !

Jeftini letovi izvrstan su način da posjetite najudaljenije kutke svijeta ili odete na kratki odmor u Europi. Kako tražiti jeftine letove? Postoji nekoliko mogućnosti. U našoj kartici Prilike možete odabrati destinaciju koja vas zanima i provjeriti cijene zrakoplovnih karata za pojedine datume u kalendaru. Ako su vam trenutno previsoke, postavite upozorenje o cijenama - unesite svoju e-mail adresu i maksimalnu cijenu koju želite platiti za let. Kada se na tržištu pojavi prilika po Vašoj mjeri, odmah ćemo Vas obavijestiti! Ako nemate određeno odredište, naša kartica Prilike također je za vas. Samo pregledajte popis ponuda i pogledajte gdje možete letjeti po povoljnoj cijeni iu vrijeme koje vama odgovara. Prijedloge mjesta možete sortirati prema cijeni, popularnosti smjera ili nazivu.

Budite fleksibilni, planirajte unaprijed

Kako tražiti jeftine letove? Umjesto pregledavanja ponuda operatera na više stranica, imajte ih sve na jednom mjestu. U tome će vam pomoći tražilica letova eSky. Sve što trebate učiniti je unijeti mjesto polaska i dolaska koje vas zanima, kao i datum putovanja. Nakon nekog vremena dobit ćete popis mogućih letova s ​​cijenama.

Ako volite putovati, sigurno znate da je najbolje jeftine letove kupiti unaprijed. Budite fleksibilni što je više moguće. Naša funkcionalnost "Letovi na obližnje datume", u obliku kalendara koji se nalazi na vrhu rezultata pretraživanja, pokazat će vam kojim danima ćete pronaći najbolje cijene za određeno odredište. Ponekad će vam odlazak jedan dan ranije ili kasnije uštedjeti mnogo novca. Najjeftinije zrakoplovne karte su one za letove sredinom tjedna. Vikendi, praznici, vrhunac sezone godišnjih odmora je trenutak kada cijena putovanja zrakoplovom poskupljuje

Provjerite i ponudu paketa koji spajaju smještaj i let u okviru jedne reyervacije, a koje možete pronaći na našim stranicama. Na taj način možete uštedjeti ne samo novac nego i vrijeme. Paket pripremamo za Vas, ali možete ga modificirati, tako da stvarno utječete na njegov konačni oblik.

Trebate inspiraciju za sljedeće putovanje? Svakako se pretplatite na naš newsletter i provjerite ponude koje ćemo pripremiti za vas. To mogu biti first minute putovanja, last minute letovi ili jednostavno letovi do 100 PLN, koji su se upravo pojavili u ponudama zrakoplovnog prijevoznika.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!