Izbornik

eSky Wallet: što je to i koje su njegove prednosti?

eSky Wallet: što je to i koje su njegove prednosti?

Što je to eSky Wallet?

eSky Wallet je elektronički novčanik u kojem eSky korisnici mogu prikupljati sredstva za svoja putovanja. Možete ih koristiti za plaćanje rezervacija letova i odabranog smještaja (onih s mogućnošću izravnog plaćanja na našoj web stranici) na našoj web stranici, kao i paketa Let+Hotel, uključujući ponude dostupne pod karticama City Break i Ljetovanje tijekom telefonskog razgovora s našim konzultantom.

Kako mogu napraviti eSky Wallet?

Postoje dva načina za pristup eSky Walletu.

  • Prvi je sudjelovanje u marketinškim kampanjama koje organiziramo. Kao nagradu ili bonus dobit ćete nadopunu svog novčanika. Ukoliko već imate Vaš račun, sve što trebate učiniti je potvrditi dopunu u e-mailu koji smo vam poslali. Stanje sredstava u novčaniku možete provjeriti prijavom na svoj račun. Ako još nemate račun, sve što trebate učiniti je potvrditi primitak nadoplate i napraviti svoj račun u nekoliko trenutaka. Sve upute dobit ćete u e-mailu.
  • Drugi način je povrat novca za neiskorištenu avionsku kartu, npr. u slučaju otkazivanja od strane zrakoplovne kompanije. U takvoj situaciji od nas možete primiti e-mail s opcijom odabira oblika povrata koji će uključivati ​​nadopunu eSky Wallet. Nakon potvrde odabira e-novčanika, sredstvima ćete pristupiti putem Vašeg računa (ako ga nemate, poslat ćemo vam e-mail s mogućnošću brzog i jednostavnog otvaranja računa).

Što vam daje eSky novčanik?

Zahvaljujući eSky Walletu možete organizirati svoja putovanja jeftinije ili čak besplatno. Zahvaljujući tome, planiranje putovanja postaje još fleksibilnije, sigurnije i daje vam više mogućnosti da odaberete najprikladniju opciju. Kada odaberete eSky Wallet kao način povrata novca za otkazani let, sredstva možete dobiti mnogo brže nego u slučaju povrata na račun ili kreditnu karticu.

Svaka nadoplata ima određeni datum isteka, npr. 3 mjeseca od datuma primitka u slučaju promotivnih kampanja ili 12 mjeseci u slučaju povrata novca za otkazani let. Detaljne informacije o roku valjanosti svake nadoplate možete pronaći na Vašem računu.

Kako se koristi eSky Wallet?

Ukoliko želite kupiti avionsku kartu ili rezervirati smještaj, dovoljno je da se prijavite na Vaš račun. U obrascu za rezervaciju pojavit će se opcija plaćanja sredstvima prikupljenim u eSky Walletu. U slučaju da je cijena niža od iznosa vaših sredstava, preostala sredstva ostaju u vašem novčaniku i možete ih iskoristiti za organizaciju sljedećih putovanja. Ukoliko je cijena veća od iznosa akumuliranih sredstava, odaberite dodatni način plaćanja.

Zapamtite da je rezervacija smještaja pomoću eSky novčanika dostupna za odabrane objekte. Možete koristiti novčanik u slučaju kada možete platiti svoj boravak na našoj web stranici.

Ukoliko želite koristiti eSky Wallet za plaćanje odabranog paketa let+hotel, uključujući ponudu City Break ili Ljetovanje, kontaktirajte nas telefonom. Tijekom razgovora konzultant će vas pitati za detalje odabrane ponude i zatražiti e-mail adresu koja je dodijeljena Vašem računu, a zatim će vam pomoći pri kupnji odabranog paketa. Iz sigurnosnih razloga, konzultant također može zatražiti dodatne podatke koji će pomoći u provjeri vašeg novčanika. Telefonski broj možete pronaći na kartici eSky Wallet na Vašem računu.

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!