Izbornik

Važne informacije o Vašem putovanju (COVID-19)

Važne informacije o Vašem putovanju (COVID-19)

Dragi klijenti,

Zbog brojnih pitanja koja dobivamo, želimo Vas obavijestiti da naši savjetnici redovito rješavaju zahtjeve. Trenutno je broj zahtjeva iznadprosječan, a oko 99% njih su zahtjevi o mogućnostima putovanja ili povrata novca u vezi s pandemijom COVID-19.

Da bismo ubrzali postupak, odlučili smo obustaviti mogućnost kontaktiranja telefonom. Zbog toga smo uspjeli ubrzati rješavanje zahtjeva, ali najvažnije obradu zahtjeva za povrat sredstava. Smatramo da je to prioritet u trenutnoj situaciji. Proces smo automatizirali kako bismo kontaktirali kupce u vezi s povratima, čak i prije nego što nas sami obavijeste. Ako nas unatoč tome želite kontaktirati, koristite obrazac za kontakt

Ujedno vas želimo uvjeriti da stalno pratimo situaciju i fokusiramo se na komunikaciji s avioprijevoznicima kako bismo zajamčili i smanjili vrijeme čekanja za povrat. Uveli smo niz poboljšanja kako bismo ubrzali proces komunikacije. Činimo sve što je u našoj moći da što prije riješimo zahtjeve i povrat sredstava.

Ispod ćete pronaći najvažnije informacije za putnike u vezi  postupanja s narudžbama:

1. Ako je Vaše putovanje u sljedećih nekoliko dana, a Vaš raspored leta se promijeni, obavijestit ćemo Vas o tome telefonom ili e-mailom i odmah uvjesti raspoloživa rješenja.
2. Ako je Vaše putovanje najkasnije za dva tjedna, pričekajte prije nego što nas kontaktirate. Zbog konstantno promjenjivih situacija, aviokompanije i drugi partneri svakodnevno verifikuju pravila u vezi letova. Pričekajte nekoliko dana da biste bili sigurni da imamo najnovije informacije za vas.

Ako nas unatoč tome želite kontaktirati, koristite obrazac za kontakt. Tako ćemo Vaš zahtjev brzo i efikasnije obraditi, a Vaš upit bit će poslan osobi koja obrađuje Vašu narudžbu.

Naš prioritet su zahtjevi klijenata sa skorim datumima odlaska i prvo nih obrađujemo. Klijenti koji imaju letove za neki kasniji period, mole se za strpljenje.

Unaprijed hvala na razumijevanju ove nelagodne situacije.

eSky tim

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!