Jelovnik

Pretražite letove do Züricha

Prikaži filtere

Zürich

Jeftini letovi do Ciriha

Kako pronaći jeftine letove do Ciriha?

Mnogo je mogućnosti, Internet će nam definitivno biti koristan, promocije možemo potražiti na web stranicama zrakoplovnih tvrtki, posebno niskotarifnih avioprijevoznika, ali najviše će nam pomoći tražilica jeftinih letova esky.hr. Možemo tražiti letove na temelju datuma polaska, cijene, pa čak i postaviti upozorenje o cijeni koja će nas obavijestiti o promjeni cijene u smjeru koji nas zanima. U ovom slučaju Cirih. Cirih je izvrsna ideja za kratak vikend, grad je relativno malen i nudi obilje atrakcija. Ako nemamo određeni datum, najbolje je planirati svoje putovanje nekoliko mjeseci unaprijed, tada imamo priliku kupiti najjeftinije karte, jer se cijene prijevoznika razlikuju od vremena kada putujemo, npr. Na Božić, Novu godinu i državne praznike ili ljetovanje i zimski odmor.

Što vidjeti u Cirihu?

Cirih je povezan s bogatstvom, uspjehom i ljudima u bijelim ogrlicama, ali Cirih ima mnogo više za ponuditi i svatko će pronaći nešto za sebe. Sigurno kad ste u Cirihu trebali ići na ulicu Banhoffstrasse, najskuplja ulica na svijetu nakon Hong Konga. Za ljude koji traže alternativna rješenja, preporučava se odlazak u industrijski kvart Cirih, Cirih West, gdje se među hangarima usred željezničkog vijadukta nalazi IM Viadukt - butici, restorani, prodavaonice namještaja. Posjet Cirihu vrijedi započeti ujutro s kavom u kafiću Clouds na 35. katu odakle se vidi jezero Zurich, ručak se može uživati ​​u Schiffbauu, bivšoj zgradi brodogradilišta u kojoj se nalazi luksuzni restoran i avangardno kazalište Schauspielhaus. Zurich je ispunjen poviješću, ovdje su boravili Lenjin i Nadežda Krupska. U kafiću Odeon Einstein je razgovarao sa studentima, a Hugo Ball, Tristan Tzara, Lenin, Mussolini i Trotsky čitali su novine u dimu duhana, vodili vizionarske razgovore i igrali šah. Cirih je drugačiji od svih gradova po broju vodenih kupališta, Cirih je grad broj 1 u Europi. Cirih se nalazi oko 90 kilometara od Alpa, ali niže brežuljke možete pronaći i bliže grada. Također je noćni život Curiha bogat, stotine barova, diskoteka, pabova i kafića, također se mnogi otvoreni bazeni u gradu pretvaraju u klubove poput Barfuss-Bar, Pier-West, Primitivo i Rimini-Bar. Osim zabave, Curih ima bogatu kulturnu bazu od gotovo 50 muzeja, ali i gotovo 100 umjetničkih galerija. Značajni su: Kunsthaus, Rietberg muzej i Švicarski nacionalni muzej. Ljubitelji nogometa trebali bi posjetiti multimedijski FIFA-in svjetski muzej nogometa. Budući da je u Curihu, vrijedi posjetiti zoološki vrt, gdje ćemo upoznati preko 3000 životinja.

Dakle preuymi eskz aplikaciju sada i pogledaj kakve mogućnosti nudi vama tražilica jeftinih letova, rezervirajte svoju jeftinu avio kartu za Cirih i uživajte u lijepoj avanturi.

Noćenje u Cirihu

Cirih ima bogatu hotelsku bazu, na raspolaganju su nam i hoteli, apartmani i kaučurfing blizu zračne luke imamo pet hotela, sve ostalo je u centru grada gdje cijene su malo skuplje. Sve ovisi o  budżetu koji imamo. Ako nemate vremena tražiti letove, esky  će to učiniti za vas. Korištenjem opcije let plus hotel, esky će pronaći smještaj za vas po pristupačnoj cijeni ili cijeni u vašem proračunu, tako da ne gubite vrijeme i uživate u boravku u Cirihu.

Curih zračna luka.

Međunarodna zračna luka Curih najveća je švicarska zračna luka. Luka se nalazi oko 13 km sjeverno od središta grada. Zračnu luku Curih koristi preko 80 prijevoznika. Podzemni vlak prevozi putnike između terminala.

Pristup autobusom, tramvajom i željeznicom

Zračna luka je jedno od najbolje povezanih odredišta u Švicarskoj. Zahvaljujući izvrsnim vezama s javnim prijevozom, brzo i jednostavno možete doći do bilo kojeg mjesta u Curihu. Šesnaest autobusnih linija povezuje aerodrom s okolnim gradovima i selima. Autobusni kolodvor nalazi se u blizini parkirališta B. Tramvaj Broj 10 vozi izravno od zračne luke do glavnog kolodvora u Cirihu preko Glattparka, Oerlikona i Irchela. Broj 12 putuje od zračne luke do stanice Stettbach preko stanica Glattbrugg i Wallisellen. Radi svakih 15 min. i nudi mnogo opcija prijenosa do odredišta širom mreže. Do zračne luke Kloten direktno se može doći švicarskim željezničkim linijama SBB CFF FFC iz sljedećih gradova: Basel, Bern, Ženeva, Konstanz, Lausanne, Lucerne, St. Gallen i Zug. Vlakovi prometuju svakih 30 minuta. Blagajne za karte otvorene su od 06:15 do 22:30. Karte se mogu kupiti i na strojevima u carinskim halama 1 i 2, kao i na automatima s karatama u neposrednoj blizini SBB-a. Karte za vlakove, tramvaje i autobuse mogu se kupiti na prodajnim mjestima SBB, u blagajnama SBB-a, servisnom centru, online ili putem pametnog telefona. Taksi stajalište nalazi se nasuprot dvorani za dolazak 1 i 2. Zračna luka opslužuje mreža Taxi aerodroma. Vožnja od zračne luke do centra grada Ciriha košta oko 70 CHF (56 EUR).

Kako pronaći najjeftinije avio karte za Cirih?

Da biste pretražili sve mogućnosti na raspolaganju, potrebna vam je kvalitetna i pouzdana internet tražilica letova, kakva je eSky. Na njoj možete pronaći avio karte različitih avioprijevoznika po povoljnim cijenama. Uključene su karte za direktne letove na kraćim relacijama kao što su jeftine avio karte za Cirih možete preuzeti eSky aplikaciju za mobitele, kako biste letove mogli rezervirati i u hodu i najbrže došli do svoje povoljne avionske karte za Cirih. Preuzmite aplikaciju već danas i pogledajte koliko je to jednostavno. Na webstranici eskz.hr možete također staviti napomenu o akcijama, tada esky će vas obavjestiti o promjenama u cijeni na odabranoj ruti u ovom slučaju za  Cirih. Ukoliko svoje karte unaprijed naručite, možete uštedjeti do 60% od cijene karata. Možete se pretplatiti i na esky newsletter koji će vas obavijestiti o promocijama i promjenama cijena karata. Ako tražite jeftine avio karte  do Ciriha, morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika kao što su doba godine, Božić, državni praznici, ljetovanje kada su karte skuplje, međutim, možete pratiti dnevne promocije koje nude avio prijevoznici. Kako ne biste pregledali svaku pojedinačnu webstranicu, najbolje je potražiti letove na esky.hr, esky će usporediti i prikazati najbolje promocije svih zrakoplovnih kompanija.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Züricha na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Züricha?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Züricha, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Züricha?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Züricha uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Zürichu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Züricha

Red letenja: Zürich

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Zürichu

Nađite smještaj u Zürichu