Izbornik

Pretražite letove do Londona

Prikaži filtere

London

Rezervirajte avionske karte za London

Kao jedan od najznačajnijih gradova u Europi, glavni grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva je veoma zanimljiv putnicima iz Hrvatske, koji redovito traže avio karte za London. Rezervirajte i vi stoga svoj let za London iz Hrvatske po najboljim cijenama kako biste uživali u kulturnim sadržajima, umjetnosti, zabavi, ali i poslovnim prilikama koje ova metropola nudi.

Ako se pitate gdje pronaći jeftine avio karte za London, imamo jednostavno i praktično rješenje za vas. Web stranica eSky ima tražilicu letova za englesku prijestolnicu preko svih postojećih avioprijevoznika, i onih redovitih, kao i niskotarifnih. I ne samo to – za vas uspoređujemo cijene karata i prikazujemo najjeftinije avionske karte za London, ali i druge gradove u Europi i diljem svijeta koji su od vašeg interesa.

Počnite tako što ćete utipkati zračnu luku polaska i kao mjesto slijetanja odaberite englesku prijestolnicu (ili neku od zračnih luka u ovome gradu), a ostalo prepustite nama. Dobit ćete najbolje ponude za avio karte za London u terminu putovanja koji ste odabrali, a taj termin možete pomjeriti tako da vam cijena karte za London bude još niža.

Let za London danas već možete rezervirati i sa svoga mobitela – skinite mobilnu aplikaciju, te pretraživanje letova po povoljnim cijenama može početi odmah.

Koji prijevoznici prometuju iz Hrvatske do Londona?

Različite hrvatske zračne luke povezane su veoma dobro s Londonom, te do ovoga grada postoji mnogo direktnih letova različitih prijevoznika, ne samo tijekom ljetne sezone, već i tijekom čitave godine.

Mnogo prijevoznika prometuje sa različitih zračnih luka u Hrvatskoj do glavnoga grada Velike Britanije. Direktni letovi za London iz Zagreba mogući su sa tvrtkama Croatia Airlines i British Airways. Letove sa kraćim presjedanjem u nekom od europskih gradova imaju KLM, Air France, Lufthansa, Brussels Airlines, ali i drugi prijevoznici, s kojima do Londona možete stići i za četiri i pol sata. Trajanje direktnog leta za London je inače oko dva i pol, te je razlika gotovo zanemarljiva.

Još neke poveznice u Hrvatskoj sa Londonom su Osijek, Split, Pula, Zadar, Dubrovnik, iz kojih također možete kupiti povoljne avio karte za London. Avio karta Zadar-London može se nabaviti preko tvrtaka Ryanair ili Eurowings, a na raspolaganju su i letovi Croatia Airlines i Lufthansa (koji se mogu i kombinirati kako bi cijena karte za London bila niža). EasyJet osigurava letove između ova dva grada samo tijekom ljetne sezone.

Na liniiji Pula-London letove obavljaju EasyJet i Ryanair. Letovi za London iz Osijeka nisu direktni, a letovi sa presjedanjem u ponudi su prijevoznika Eurowings, Austrian Airlines, Ryanair... Jeftini letovi za London iz Splita mogući su preko zračnog prijevoznika EasyJet. Izravni let London-Split traje oko dva i pol sata.

Svi letovi za London iz Hrvatske i regije

Zračni prijevoz do Londona moguć je iz različitih gradova u Hrvatskoj, no iako su poveznice dobre, nemaju sve hrvatske zračne luke direktne letove do ovoga engleskoga grada. Avionske karte za London preko web stranice eSky možete naći po dobrim cijenama iz gradova kao što je Zagreb, ali avionske karte za London možete naći povoljne i kada su u pitanju letovi za London iz Pule ili letovi za London iz Zadra. Najbolje je povezan Zagreb: letovi se obavljaju bar jednom dnevno (British Airways), uz još nekoliko dodatnih polazaka u toku tjedna (prometuje Croatia Airlines). Polasci za London iz Zadra su srijedom i subotom ako koristite EasyJet, a utorkom, četvrtkom i subotom za Ryanair. Avionske karte Pula-London možete nabaviti za utorak, četvrtak, subotu ili nedjelju (EasyJet), a za polaske srijedom i nedjeljom preko Ryanaira. Na liniji Osijek-London letovi ne prometuju direktno, te polaske treba podrobnije provjeriti na web stranici eSky.

Također, iz obližnjih gradova u regiji može se letjeti za London po niskim cijenama, recimo ako nabavite avio karte Trst-London. Letovi Ljubljana-London a katkad i letovi Mostar-London mogu biti povoljni – ovo su, naime, poveznice niskotarifnih tvrtki Ryanair i WizzAir.

Najjeftiniji letovi za London

Letovi London-Hrvatska mogu se pronaći po zaista jeftinim cijenama ako ste iskusni u njihovom pretraživanju. A mi vam ipak preporučamo da potražite najjeftinije ponude na web stranici eSky. U specijalnom dijelu web stranice možete vidjeti posebne ponude za letove do Londona, kao i do brojnih drugih gradova. Ove ponude su za ograničen broj mjesta, te se karte brzo rasprodaju. Zato brzo reagirajte kako biste našli svoje avio karte za London po idealnoj cijeni.

Croatia Airlines letovi za London tijekom popusta se mogu naći po cijeni od oko 130 eura za povratnu kartu. U ovu cijenu uračunata je samo ručna prtljaga, ali i pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje avio karte. Ukoliko su vam potrebne i dodatne usluge, let za London iz Zagreba preko neke od drugih tvrtki može vas stajati i manje. Low cost letovi za London koštaju i do 9 eura po smjeru leta. Imajte pak na umu da predanu prtljagu morate nadoplatiti. Jeftini letovi za London iz Zadra (ali i Pule) uglavnom su preko prijevoznika Ryanair. Stanovnicima Istre ili okolice Zagreba najpovoljnije avio karte za London mogu biti i iz Ljubljane, Venecije ili Trsta.

Svi aerodromi u Londonu

Kao jedno od najvažnijih zračnih čvorišta svjetskih i europskih avioprijevoznika, London ima više zračnih luka na svom području. Najvažnija od njih je zračna luka Heathrow (LHR). Ovo je najprometnija svjetska zračna luka i jedna od najvećih u Europi – preko nje se preveze oko 79 milijuna putnika godišnje. Veoma je blizu gradu, te je najbolji izbor ako slijećete na nju. Aerodrom Gatwick u Londonu (LGW) udaljen je oko 40 km od centra grada, te je prevoz nešto skuplji, ali je veoma lako prevesti se. Pošto je nedavno renoviran, putnici ga smatraju veoma udobnim.

Još jedan aerodrom u engleskoj prijestolnici je zračna luka Stansted (STN), popularna za low cost letove u London. Ima veliki broj letova i udaljen je oko 50 km od centra Londona. Aerodrom Luton u Londonu je na istoj udaljenosti i najmanji od ova četiri. Na njega slijeću niskotarifni prevoznici. Ima uobičajenu ponudu za putnike, bez luksuznih opcija, budući da preko njega prometuju jeftini letovi za London low cost tvrtki.

Kada je najbolje kupiti avio karte za London?

Cijena avio karte za London varira s obzirom na vrijeme putovanja, izbor avioprijevoznika, ali i druge faktore. Ipak, najbolje je kartu kupiti bar dva mjeseca unaprijed.

Pošto je ovaj grad uvijek aktualan za posjetitelje, ne postoji jaka i slaba sezona za putovanje do njega, mada jedan mali broj prijevoznika ima letove samo tijekom ljeta. Naš opći savjet je da izbjegavate posjete Londonu u periodu godine kada traju službeni ili nacionalni praznici. Tada zbog velikih gužvi i cijene avio karata porastu i rijeđe se mogu naći povoljni letovi za London.

Da biste ovo izbjegli, koristite u našoj pretrazi opcije pretraživanja po najboljoj cijeni i najjeftinije letove za naredna ili prethodna 3 dana (ili tjedan ranije/kasnije) kako biste dobili najjeftinije avio karte za London.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Londona na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Londona?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Londona, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Londona?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Londona uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Londonu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Londona

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Londonu

Nađite smještaj u Londonu