Izbornik

Pretražite letove do Eindhovena

Prikaži filtere

Eindhoven

Svi letovi za Eindhoven na jednome mjestu

Ako vas interesira let za Eindhoven, na pravom ste mjestu – web stranica eSky nudi automatsku pretragu letova sortiranih prema datumima polaska i povratka, a još povoljnije avio karte nekada možete kupiti kada putovanje pomjerite za dan ili dva, ili pak u narednu ili prethodnu nedjelju. U ponudi su kako izravni, tako i letovi s presjedanjem iz hrvatskih (ili drugih većih europskih) gradova za ovaj grad na jugu Nizozemske. Zastupljeni su i redoviti, nacionalni, kao i niskotarifni prijevoznici, te su cijene različite, a veoma dobar njihov pregled imate upravo na eSky.

Najboljeg avio prijevoznika važno je odabrati pažljivo, jer nisu svi low cost prijevoznici uvek najjeftiniji – pogotovu uslijed toga što na cijenu avio karte utiče količina prtljage. Po jednom pravcu nadoplaćuje se i po 260 kuna. Razmotrite stoga u našem pretraživaču letova i druge opcije, kako biste mogli da donesete najbolju odluku.

A radi lakšeg pretraživanja, na raspolaganju vam je i mobilna aplikacija, koja se može besplatno preuzeti i u njoj obavljati svaka kupovina, kao i rezerviranje smještaja – po objedinjenoj cijeni, čime se postižu uštede čak do 30 %.

Koji su Eindhoven – Zagreb letovi?

Kada kupujete avio karte za Eindhoven iz Zagreba ili nekih drugih hrvatskih gradova, najviše ima ponuda za letove sa presjedanjem. Obavljaju ih različite zrakoplovne tvrtke, kao što su KLM, Austrian Airlines, Lufthansa i mnogi drugi, ali često je moguće naći povoljne avionske karte za Eindhoven kombinacijom ovih prijevoznika sa nekim od niskotarifnih, kao što su Transavia, Ryanair ili Wizz Air.

Putnicima kojima je bitno stići brzo u Eindhoven iz Zagreba, ovo može biti važno. Osim toga, postoji i veliki broj letova, pogotovu niskotarifnih prijevoznika, iz regije.

Koji su letovi iz Eindhovena ka gradovima u regiji?

U susjednim gradovima postoji više poveznica niskotarifnih prijevoznika ka Eindhovenu. Neki od tih zrakoplovnih tvrtki koje prodaju jeftine avio karte za Eindhoven su Wizz Air i Ryanair.

Ryanair, primjerice, nudi let iz venecijanske zračne luke Treviso za Eindhoven, a jeftine avio karte za Eindhoven mogu se naći i kod prijevoznika Wizz Air, kao što su avio karte za let iz Tuzle za Eindhoven ili Beograd – Eindhoven.

Kad su niskotarifni prijevoznici u pitanju, posebno obratite pažnju na cijenu avio karte. U tražilici letova eSky u nju su, specijalno za putnike, uračunate sve takse i navedeni su svi troškovi za prtljagu ili dodatne usluge. Izbor pravog leta za Eindhoven tako se svodi samo na nekoliko klikova.

Najjeftinije avio karte za Eindhoven

Ukoliko tražite povoljne avio karte za Eindhoven, imajte na umu da tijekom godine različiti prijevoznici mogu imati brojne popuste. Kako ne biste morali pratiti svakog prijevoznika ponaosob, možete se pretplatiti na newsletter eSky, koji će vas redovito obavještavati o svim povoljnim prilikama da kupite jeftine avio karte za Eindhoven, ali i druge gradove u Europi i širom svijeta.

Popusti se mogu se naći i na web stranici eSky Prilike, gdje su prikazani iznimno jeftini letovi ka popularnim europskim i svjetskim destinacijama u periodu kada su na posebnim popustima. Letovi za Eindhoven, inače, mogu biti zanimljivi i zato što je ovaj grad na jugu Nizozemske redovnim (i brzim) vlakovima veoma dobro povezan sa Amsterdamom. Stoga nekada možete uštedjeti na cijeni avio karte ukoliko preko Eindhovena putujete za „Veneciju Sjevera“.

Slijetanje u zračnu luku Eindhoven

Na osam kilometara zapadno od centra grada Eindhoven, nalazi se njegova zračna luka. Na samom je jugu Nizozemske, u pokrajini Sjeverni Brabant, te je veoma blizu granice s Belgijom. Ova je luka obilježena IATA oznakom EIN. Godišnji promjet putnika zračnu luku Eindhoven smješta na drugo mjesto u zemlji, odmah posle luke u Amsterdamu. Kapacitet koji ima je veliki, te se preko nje godišnje preveze više od 6 milijuna putnika. Nije samo putnički aerodrom.

Eindhoven je povezan dobrom mrežom letova niskobudžetnih prevoznika sa brojnim turistima atraktivnim gradovima diljem Europe. Zračna luka Eindhoven je luka u koju slijeću letovi uglavnom niskotarifnih avio prijevoznika, kao i charter tvrtki. Iz Hrvatske ima nekoliko letova – Ryanair sezonski let za Zadar počinje u travnju 2019. Transavia također u travnju otpočinje sa svojim letom Rijeka – Eindhoven. Još neki od letova sa Balkana postoje kod Wizz Aira – primjerice, let iz Tuzle za Eindhoven, let Beograd – Eindhoven ili letovi iz Venecije (Treviso) za Eindhoven.

Kako doći iz zračne luke do Eindhovena ili Amsterdama?

Od Eindhovena je prometna mreža ka drugim gradovima u Nizozemskoj veoma dobra, bilo da su u pitanju željeznica ili autobusi, a dostupan je i taxi prijevoz.

Nakon slijetanja u Eindhoven, u blizini su mnogi drugi nizozemski gradovi, poput Rotterdama, Haga, Nymegena, Mastrichta, kao i okolni belgijski gradovi Brisel, Antwerpen ili Gent.

Do Amsterdama se može se stići željeznicom. Intercity vozovi do nizozemske turističke prijestolnice vode na svakih 10 minuta, sa kratkim stajanjem u Den Boschu i Utrechtu. Put traje oko 80 minuta, a isto toliko vrijemena potrebno je i za taxi prijevoz iz zračne luke Eindhoven do Amsterdama.

Sa aerodroma u Eindhovenu do centra grada vode Hermes autobusne linije 400 i 401, koje idu do glavnog željezničkog kolodvora u Eindhovenu. Stiže se za oko 20 minuta, a polasci su na svakih nekoliko minuta. Postoji i autobusna linija 20, u pravcu željezničkog kolodvora Best, koja ide i ka HiTech Campus Eindhoven. Taxiju iz zračne luke treba oko 15 minuta do centra Eindhovena.

Automobilom se iz zračne luke Eindhoven ka zapadnim i sjevernim delovima možete prevesti auto-cestom A2, koja vodi ka Amsterdamu, Utrechtu i Mastrichtu.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Eindhovena na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Eindhovena?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Eindhovena, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Eindhovena?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Eindhovena uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Eindhovenu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Eindhovena

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Eindhovenu

Nađite smještaj u Eindhovenu