Izbornik

Austrian

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije Austrian na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija Austrian?

Austrian leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Austrian?

Za letove avio kompanijom Austrian najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja Austrian upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom Austrian?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Austrian

Austrian

Austrijski nacionalni avio-prijevoznik osnovan je 1958. godine. Godine 2000. Austrian Airlines postao je dio saveza Star Alliance, koji je jedan od najvećih globalnih saveza avio-kompanija.

Austrian Airlines pruža modernu uslugu visoke kvalitete, kao i pouzdanost i sigurnost.

Zajedno sa kompanijama Lauda Air i Tyrolean Airways, koje također pripadaju grupaciji Austrian Airlines Group, ova kompanija prometuje do 117 destinacija.

Prtljaga

Austrian putnicima dozvoljava unošenje kabinske prtljage u zrakoplov. Kako bi ispunila uvjete za to, ona mora biti odgovarajućih mjera i težine, koje posebno određuje svaki od prijevoznika za vaš let. Ovi uvjeti se razlikuju i ovisno o rezerviranoj klasi i destinaciji.

I za prtljagu koja se predaje za vrijeme check-in procedure, postoje određene maksimalne dimenzije i težina. Oni također ovise o klasi i destinaciji.

Putnički razredi

Putnici kompanije Austrian biraju jedan od tri putnička razreda: ekonomski, premijum ekonomski ili biznis.

Sjedala u ekonomskoj klasi su široka 44 cm i sa nagibom u dužini od oko 80 cm spuštaju se za 120 stupnjeva. Putnicima je na zahtjev dostupan i video-sadržaj.

Od proljeća 2018. godine nova putnička klasa – premijum ekonomska – omogućena je na dugim letovima. Unutarnjost čitave flote preuređena je tako da bi nudila i dodatne pogodnosti, npr. udobne naslone za stopala i glavu, monitore na dodir, utičnice i USB portove.

I na kratkim i letovima srednje dužine u biznis klasi su omogućeni dodatni prostor za noge i kožna sjedala. Tijekom dugih letova putnicima biznis klase garantirano je prazno mjesto pored kako bi uživali u dodatnom komforu.

Check-in online

Check-in preko interneta je mogući od 36 sati do jednog sata prije planiranog polaska. Web check-in uključuje odabir sjedala. Karta za ukrcavanje (boarding pass) mora se ili ispisati i ponijeti na papiru ili skinuti na mobilni uređaj koji nosite sa sobom. 

Flota

Austrian Airlines prometuje jednom od najmodernijih zrakoplovnih flota u Europi. Prosječna starost Airbus i Boeing aviona koje kompanija koristi je oko 6 godina.

Raznovrsna flota dozvoljava ovom avio-prijevozniku ispunjavanje očekivanja svojih korisnika, kao i prilagođivanje uvjetima na trasama na kojima prometuje.

Flota kompanije Austrian Airlines trenutno se sastoji od 82 zrakoplova.

Međunarodna zračna luka Beč

Sjedište kompanije Austrian Airlines nalazi se u Schwechatu, 18 kilometara od centra Beča. Aerodromski terminali T1 i T2 nalaze se u istoj zgradi, a postoje i posebni A1 terminal, koji koriste niskobudžetni avio-prijevoznici, kao i VIP terminal. Novi terminal 3, nazvan Skylink, funkcionira na aerodromu u Beču od 2012. godine.

Zračna luka prevozi oko 30 milijuna putnika svake godine. 

Na aerodromu se nalaze bankomati, mjenjačnice, ekspoziture pošte i medicinski centar dostupan 24 sata dnevno, kao i mnogo trgovina, restorana i kafića. Bečki aerodrom putnicima također nudi i besplatan bežični internet u svim dijelovima aerodroma.

Obroci tijekom leta

Putnicima ekonomske klase na kratkim letovima služe se osvježenje i jela. Tijekom dužih letova kompanijom Austrian, oni mogu birati jednu od dvije opcije na jelovniku, a bit će posluženi i bezalkoholnim pićima, kao i užinom prije slijetanja.

Na kratkim letovima putnici biznis klase mogu uživati u laganom doručku i izvrsnom glavnom jelu. Oni koji putuju na udaljenije destinacije mogu odabrati jedan od tri menija, od kojih svi uključuju i predjela i juhe, a bit će posluženi i velikim izborom napitaka.

Dodatne usluge

Tijekom dugih letova putnici mogu uživati u interaktivnoj razonodi u kabini, uz izbor filmova, glazbenih kanala i video-igara.

Najmlađim putnicima Austrian osigurava igračke, slagalice i društvene igre, kao i poseban meni za djecu.