Izbornik

Fly One Airlines

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije Fly One Airlines na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija Fly One Airlines?

Fly One Airlines leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Fly One Airlines?

Za letove avio kompanijom Fly One Airlines najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja Fly One Airlines upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom Fly One Airlines?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Fly One Airlines

Laudamotion – o avio kompaniji

Laudamotion Airlines je austrijska niskotarifna zrakoplovna tvrtka. Povijest prijevoznika je prilično duga. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2003. godine pod imenom Niki, a jedan od njihovih suosnivača bio je bivši prvak Formule 1 Niki Lauda. Godinu dana kasnije, prijevoznik je započeo suradnju s Air Berlinom, nakon čega su se u 2011. godini obje linije spojile. Nažalost, u prosincu 2017. godie Niki je obustavilo poslovne aktivnosti. U siječnju 2018. godine Niki Lauda otkupio je pale linije od Air Berlina i nekoliko mjeseci kasnije nastavio s radom pod sada poznatim Laudamotion imenom. Važno je da trenutno 100% dionica ove zrakoplovne tvrtke ima Ryanair. U narednim godinama prijevoznik će se dinamično razvijati - svoju ponudu usmjerava onima koji putuju uglavnom po južnoj Europi, a konkurentne cijene Laudamotion letova su jedna od mnogih prednosti ove zrakoplovne tvrtke.

Kod IATA Laudamotion jest OE. Sjedište prijevoznika nalazi se u Beču. Laudamotion online prijava je besplatna i dostupna većini putnika. Postoji i mogućnost prijave u zračnoj luci.

Na kojim relacijama leti Laudamotion?

Mreža novih linija avio kompanije bazirana je u južnom dijelu Europe. Na početku je avio kompanija pokrenula desetak letova iz Berlina, ali to nije jedina destinacija koja je dostupna u ponudi prijevoznika. Putnici mogu odabrati jeftine letove Laudamotion za preko 40 destinacija u 18 zemalja i ovaj broj se stalno povećava kako se kompanija razvija. Laudamotion leti iz Austrije, Njemačke i Švicarske za destinacije kao što su Španjolska, Portugal, Grčka, Cipar, i Italija. Ponuda prijevoznika također uključuje, na primjer, letove za Veliku Britaniju.

Je li Laudamotion leti za Hrvatsku?

Avio kompanija najavljuje tri nove linije iz Njemačke za Hrvatsku u ljetnom redu letenja za 2019. godinu. U ožujku 2019. godine avio kompanija pokrenut će letove Stuttgart-Pula, Stuttgart-Zadar i Stuttgart-Split. Putnici će moći putovati na tim relacijama tri puta tjedno na svakoj liniji.

Kada Laudamotion ima promocije?

Promocije letova avio kompanije Laudamotion postaju sve popularnije među putnicima – svega nekoliko mjeseci nakon prvog leta prijevoznik je pustio u prodaju kontingent karata po nevjerojatno atraktivnim cijenama od 1 euro. Promocija je obuhvaćala i prodaju karata po cijeni od nekoliko eura. Imajući u vidu politiku kompanije i cjelokupnu njenu ponudu, pitanje je samo trenutka kada će slične promocije biti objavljene. Laudamotion svaku svoju promociju objavljuje putem priopćenja za javnost pa se zbog toga isplati pratiti profil prijevoznika na društvenim mrežama i pretplatiti se na njegov newsletter. Zahvaljujući ovim načinima informiranja, imate priliku doći do vrlo povoljnih avio karata za let do Milana, Ibize, Barcelone, Beča itd. Letovi za vrijeme odmora po atraktivnim cijenama? Zašto ne! Promocije na Laudamotionu se uglavnom odnose na letove u slijedećih nekoliko mjeseci, tako da unaprijed i na vrijeme možete isplanirati svoje putovanje.

Veličina i težina dozvoljene prtljage

Prijevoznik ima određenu u pravilima politiku prijevoza prtljaga, koju moraju se pridržavati svi putnici. Niskotarifna zrakoplovna tvrtka može ponuditi ne samo atraktivne cijene za avionske karte, već i pogodnosti vezane uz prijevoz prtljage. Kod Laudamotion, ručna prtljaga ima dimenziju 40x25x20 cm i uključena je u cijenu avionske karte. Torba mora biti skrivena ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Ne smije biti u njoj opasnih predmeta s oštrim krajevima a tekućine se mogu transportirati samo u spremnicima od 100 ml, stavljenih u prozirnu plastičnu vrećicu. Posebne odredbe reguliraju prijevoz dječje hrane i lijekova u kabini. Gosti koji putuju s djetetom također mogu uzeti są sobom dodatnu prtljagu u kabinu. U slučaju medicinske opreme i na primjer, invalidskih kolica, morate obavijestiti prijevoznika o želji za nošenjem ove vrste prtljage te prilagoditi se njegovoj odluci u vezi s tim. Sportska prtljaga prevozi se u prtljažnom prostoru zrakoplova uz dodatnu naknadu.

Ostale prtljage se plaća i smješta u prtljažni prostor. Registrirana prtljaga u Laudamotion lse plaća. Predana prtljaga u Laudamotion trebala bi imati maksimalnu veličinu 119x119x81 cm, a težina ne smije prelaziti 20 kg. Po želji možete kupiti malu prtljagu od 55x40x20 cm i težine do 10 kg po nižoj cijeni . Prijevoznik zadržava pravo da u predanoj prtljazi ne nosi bilo kakve osjetljive i vrijedne predmete jer nije odgovoran za moguće štete.

Koje zrakoplove ima Laudamotion u svojoj floti?

Laudamotion je brzo rastuća avio kompanija koja se fokusira na povećanje svoje flote. Prijevoznik planira udvostručiti trenutni broj zrakoplova i kupiti nove Airbus avione, kao i koristiti Ryanair-ov Boeing 737 na osnovu zakupa. Trenutno, flota Laudamotion se sastoji od nekoliko Airbus A320-200 i A321-200 zrakoplova. Prva letjelica može primiti 180 putnika, druga ima 212 mjesta. Za vrijeme leta, putnici se mogu opustiti u udobnim sjedalima i koristiti usluge (razonodu, piće, grickalice). Crvena i bijela su boje zrakoplova avio kompanije Laudamotion. U početku, prijevoznik je odlučio obojiti flotu, ali promjene su se na kraju odnosile samo na obnavljanje logotipa.