Izbornik

Emirates

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije Emirates na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija Emirates?

Emirates leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Emirates?

Za letove avio kompanijom Emirates najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja Emirates upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom Emirates?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Emirates

Emirates

Avio-kompanija Emirates je u vlasništvu vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata. Osnovana je u listopadu 1985. godine. Prvi let bio je na relaciji Karachi – Mumbai, a u srpnju 1987. godine linije su uspostavljene ka Europi. Prva zračna luka na kojoj je Emirates-ov zrakoplov sletio u Europi bio je London Gatwick. Sredinom 90-ih, uspostavljeni su prvi letovi unutar jugoistočne Azije i posebno sa Singapurom.  

Trenutno, avio-kompanija pokriva cijeli svijet. Oni su jedni od najbitnijih i najvećih avio-prijevoznika, najbrže napredujući i najbogatiji na svijetu. Emirates duguje svoj uspjeh slobodnom pristupu jeftinog goriva i turističkom i poslovnom razvoju Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Prtljaga

Možete sa sobom ponijeti ručnu prtljagu na ukrcavanje u zrakoplov avio kompanije Emirates. Dimenzije kao i težina prtljaga propisane su od strane avio-kompanije i mogu varirati ovisno o rezerviranoj klasi ili destinaciji.

Predana prtljaga na letovima Emiratesa također mora imati određene dimenzije i težinu. Ovdje također sve ovisi o klasi kojom se putuje i destinacije. 

Putnički razredi

U Emirates-ovim zrakoplovima možete putovati prvim, biznis i ekonomskim razredom. Prvi razred ili klasa osigurava pravi luksuz: od privatnih kabina koje se zaključavaju, ravno-preklapajućih sjedala s noćnim stolčićem, pa sve do kabina za tuširanje. Putnici u ovoj klasi mogu besplatno koristiti uslugu privatnog vozača prilikom dolaska sa i do zračne luke u više od 70 gradova širom svijeta. Ekskluzivne čekaonice prije polaska su također rezervirane samo za njih. Putnici biznis klase imaju slične uvjete, a njihova kabina dodatno je opremljena radnim stolom i električnim utičnicama koje su ugrađene na sjedalu. U obje klase, putnici mogu koristiti privatni mini bar ili upoznati druge putnike u salonu aviona.

Avio-kompanija također vodi računa i o putnicima ekonomske klase. Tijekom leta mogu oni koristiti WiFi u određenim avionima.

Check-in online

Check-in online je dostupan u periodu od 24 sata pa sve do 90 minuta prije zakazanog polijetanja za sve putnike.

Flota

Flota Emirates sastoji se uglavnom od širokotrupnih zrakoplova, ali tu je također i uskotrupni zrakoplov Airbus A319-100CJ, koji se koristi za prijevoz VIP putnika. Flota ovog avio-prijevoznika jedna je od najmlađih na svijetu. Pored 230 aviona u upotrebi, pored gore spomenutih, postoje i zrakoplovi sljedećih tipova: Airbusevi A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boing 777-200, 777-200ER, 777-200LR, 777-300, 777- 300ER, 747-400ERF, 777-200F.

Međunarodna zračna luka Dubai

Međunarodni aerodrom u Dubaiju nalazi se na svega 13 km sjeveroistočno od centra grada. U njemu se nalaze brojni gastronomski objekti, specijalizirani za kuhinje širom svijeta, trgovine i agencije za iznajmljivanje automobila. Putnici imaju pristup web sajtu – Global Link i plaćenim internet kioscima u okviru aerodromskog područja.

Osvježenje

U prvoj klasi putnici uživaju u kuhinji koja se mjeri s najboljim restoranima na svijetu. Biznis klasa garantira izbor jednako ukusnih i zdravih jela, kao i besplatan šampanjac, koktele i pića. U obje klase, jela su servirana na kineskom porculanu sa ekskluzivnim priborom za jelo. Pored toga, upotrebom salona možete uživati u grickalicama, koktelima, jakom alkoholu, toplim ili hladnim pićima. Osim obroka, putnici ekonomske klase imaju širok izbor besplatnih pića, uključujući alkoholna pića, a za njih se nudi šampanjac po pristupačnoj cijeni. Meni na letu se mijenja svakoga mjeseca. Na zahtjev, avio-kompanija će pripremiti specijalne obroke za djecu, kao i vegetarijanske i dijetalne. Avio-kompanija ima u svom meniju široki izbor najboljih svjetskih vina.

Dodatne usluge

Na letovima Emirates-ovih aviona putnici imaju razonodu na dohvat ruke. Mogu pratiti svjetske vijesti, kao i sportske događaje uživo, let samog aviona zahvaljujući vanjskim kamerama aviona, biti u kontaktu sa kopnom zahvaljujući ugrađenom WiFi-ju, koristiti više do 2 tisuće zabavnih kanala (filmovi, glazba, igrice), koji su na različitim jezicima.