Izbornik

Pretražite letove do Toronta

Prikaži filtere

Toronto

Jeftine avio karte za Toronto – letovi iz Zagreba

Kao najveći grad, svakako glavni i najmultikulturalniji u Kanadi, Toronto je posjetiteljima interesantan iz mnoštva razloga. Turisti kupuju jeftine avio karte za Toronto kako bi vidjeli pogled s CN Towera, obišli Royal Ontario Museum ili uživali u Entertainment Districtu, dok je poslovnim ljudima možda više važna startup scena koja se tamo izrodila. I jedni i drugi vole posjetiti Niagarine slapove, no to nije sve. Toronto je također i na raskrižju puteva, pa stanovnici Hrvatske kupuju avio karte za Toronto kako bi posjetili neki od kanadskih gradova na Zapadnoj obali ili u sklopu putovanja za neki od gradova u SAD.

Zbog ne tako malog broja posjetitelja iz Hrvatske, letovi za Toronto iz Zagreba organiziraju se i direktno, sada preko više zrakoplovnih tvrtki. Postoji i veliki broj letova iz Zagreba s presjedanjem u različitim europskim gradovima, ali ako želite kupiti jeftine avio karte za Toronto morate pretraživati mnoštvo letova i cijena, uračunati sve pristojbe (koje nekada i nisu navedene na web stranicama), preračunati cijene prtljage...

Da bi vam uštedio vrijeme prilikom rezervacije i traženja jeftine avio karte za Toronto, eSky je omogućio veoma funkcionalnu i pouzdanu tražilicu letova koja sve ove poslove automatski obavlja za vas. Samo potražite let za Toronto iz Zagreba i pojaviti će vam se sve cijene, počev od najnižih. Zastupljeni su svi avioprijevoznici i različite varijante putovanja (direktni letovi, letovi s presjedanjem, letovi iz više dijelova), te o ovim čimbenicima možete odlučivati u skladu sa svojim potrebama, a ujedno možete biti sigurni i da ste našli najpovoljnije avio karte za Toronto.

Direktni letovi za Toronto

U pretraživanju letova za Toronto iz Hrvatske može vam pomoći i eSky besplatna mobilna aplikacija. U njoj sa svoga mobitela možete pregledati koji su jeftini letovi za Toronto iz Zagreba, ali i drugih zračnih luka u susjedstvu.

Avio karte do Toronta naći ćete preko nekolicine avioprijevoznika, kao što su Air Canada, Lufthansa, KLM, Austrian Airways. U našoj tražilici letova dostupni su i redovni i low cost avioprijevoznici, te će cijene automatski biti obračunate tako da vam se prvo prikažu najjeftinije avio karte za Toronto.

Iako su građanima Hrvatske dostupni let Toronto-Frankfurt ili let Toronto-Zurich – dakle, letovi s presjedanjem – najviše putnika iz Hrvatske zanimaju direktni letovi za Toronto iz naše države i do nje.

Donedavno je jedini zrakoplovni prijevoznik koji je prometovao na relaciji zračna luka Zagreb-Toronto bila kanadska tvrtka za niskotarifne letove Air Transat, sa svojim letovima tijekom ljetne sezone.

Od srpnja 2018. sezonsku direktnu uslugu iz hrvatske prijestolnice do Toronta omogućava i već nekoliko godina zaredom najbolja sjevernoamerička zrakoplovna tvrtka Air Canada Rouge. Ona je zapravo niskotarifni ogranak kanadskog nacionalnog prijevoznika koji veoma uspješno posluje.

Bilo koji od ova dva prijevoznika da ste odabrali, imajte na umu da se prtljaga i dodatne usluge (kao što su Wi-Fi tijekom leta ili obroci) doplaćuju, što može i znatno utjecati na cijenu vaše avionske karte, te se nekada više isplati putovati s kraćim presjedanjem. Na našoj stranici ovi će troškovi biti pregledno prikazani.

Cijena avionske karte za Toronto

Na web stranici eSky cijena povratne karte za Toronto bit će navedena za period godine u kojem odaberete putovanje. No, cijene znatno mogu varirati s obzirom na period putovanja. Stoga imajte na umu slijedeće: ako vam je važno da cijena avio karte za Toronto bude jeftinija, istražite opciju Najbolje cijene. Ona će vam pokazati koji je od avioprijevoznika povoljniji i koje su to konkretno najbolje cijene kada se usporede svi postojeći letovi za Toronto. Na raspolaganju vam je i opcija Najjeftiniji letovi, koja prikazuje kako se cijena karte Zagreb-Toronto mijenja s obzirom na promjenu putovanja za nekoliko dana ranije ili kasnije.

Sve ove opcije omogućit će vam naći jeftine avio karte za Toronto, ali to nije sve. Uz našu čuvenu tražilicu letova pridodali smo i tražilicu hotelskog smještaja na željenoj destinaciji, te sada možete naći povoljni let i hotel u samo jednom pretraživanju, pomoću samo nekoliko klikova. Na ovaj način može se uštjedeti i do 30% na svakom putovanju!

U koju zračnu luku u Torontu se slijeće?

Šire područje Toronta (Greater Toronto Area ili GTA) opslužuje osam aerodroma, no dvije međunarodne zračne luke se nalaze u okviru ovog područja i mogu se smatrati glavnima za promet u gradu: Toronto Pearson i Billy Bishop.

Zračna luka Toronto Pearson nosi IATA oznaku YYZ i glavna je zračna luka za ovaj grad, u koju slijeću letovi za Toronto većine avioprijevoznika koji imaju poveznicu sa hrvatskim gradovima. Ovo je najveća zračna luka i ima najveći promjet putnika u Canadi. Preko nje se godišnje preveze preko 45 milijuna putnika. Sjedište je tvrtki Air Canada i West Jet, stoga ovdje slijeću sezonski letovi za Toronto iz Zagreba avioprijevoznika Air Canada Rouge, a također i sezonski letovi Air Transata iz Zagreba, kao i od lipnja 2019. iz Splita. Zračna luka se nalazi 22 km od centra Toronta.

Druga zračna luka Toronto (YTZ) dobila je ime Billy Bishop i nalazi se na otocima koji pripadaju gradu. Baza je tvrtki FlyGTA i Porter Airlines. Uglavnom se koristi za letove k američkom kontinentu, ali vaš let Toronto-Zagreb nekada može prometovati i iz ove zračne luke ukoliko presjedate u nekom od europskih gradova. Ovo je uvijek naznačeno prilikom kupovine avionske karte za Toronto.

Kako se iz zračne luke u Torontu prevesti do grada?

Iz zračnih luka Pearson i Billy Bishop postoji više različitih prijevoza do centra Toronta. Uz taxi prijevoz i ride sharing opcije, dostupni su i brzi vlakovi i autobusni prijevoz.

Iz zračne luke Pearson (s Terminala 1) od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati prometuje UP Express vlak za Union Station u centru. Polasci su na 15 minuta, dok vožnja traje 25. Nekoliko privatnih i javnih prijevoznika ima autobusnu poveznicu s gradom tijekom čitavoga dana. Taxi prijevoz dostupan je sa stanica ispred terminala 1 i 3. Popularni vidovi prijevoza su i ride sharing sustavi Lyft i Uber, a može se iznajmiti i vozilo u nekoj od agencija u zračnoj luci.

Iz zračne luke Billy Bishop do centra grada malo je manja razdaljina, te taxijem prijevoz do centra Toronta traje oko 5 minuta, a zračnu luku sa središtem grada spaja i linija tramvaja 509, koja ima redovite polaske tijekom dana, od rano ujutro do kasno uvečer.

Period u kojem su najjeftiniji letovi za Toronto

Svakome tko putuje na dužu destinaciju poput Toronta važno je koja je cijena avio karte za Toronto. Na nju najviše utječe period putovanja, ali i vrijeme kada ste rezervirali avionske karte. Recimo, ukoliko ih kupite tjedan ili dva pre putovanja, ne očekujte da to budu najjeftinije avio karte za Toronto. Razmislite o tome da karte kupite bar tri mjeseca unapred kako biste zaista našli jeftine avio karte za Toronto.

Na web stranici eSky postoji poseban odjeljak Prilike u kojemu se prikazuju cijene avionskih karata tijekom posebnih akcija – kada su one aktualne kod različitih avioprijevoznika. Ovdje se ponekad može pronaći i akcija avio karte za Toronto.

Uz našu pomoć u traženju i vašu odluku o vremenu putovanja, eSky je vaša garancija za najjeftinije avionske karte za Toronto.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Toronta na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Toronta?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Toronta, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Toronta?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Toronta uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Torontu

Idi do aerodroma

Popularne aviokompanije na relaciji  do Toronta

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Torontu

Nađite smještaj u Torontu