Izbornik

Pretražite letove do Podgorice

Prikaži filtere

Podgorica

Interesiraju vas jeftini letovi za Podgoricu ili iz nje? Evo kako ih naći!

Ako biste jednog ljeta voljeli provoditi vreme na crnogorskom primorju umjesto hrvatskog, pa vas interesiraju, primjera radi jeftini letovi Zagreb – Podgorica, možete ih pronaći na web stranici eSky, na kojoj su jeftini letovi u Europi i svijetu prikazani preko svih dostupnih prijevoznika, kojih je za neke gradove i više od 150. Kad su letovi iz Hrvatske u pitanju, direktan let Podgorica – Zagreb trenutačno ne operira, ali je uvijek moguće pronaći let sa presjednjem, i to prijeko različitih zrakoplovnih tvrtki. Ponuda je mnogo, a online tražilica letova eSky pomaže odabrati najpovoljniji u svakom periodu godine.

Iz glavnoga grada Crne Gore moguće je organizirati putovanje po dobrim cijenama u neke od europskih metropola, te se najjeftiniji letovi za Podgoricu nekada mogu naći iz Berlina, Beča, Londona ili Frankfurta. Proverite koje su cijene avio karte iz Podgorice ili ka njoj tako što ćete utipkati datum putovanja u eSky online ili mobilnu tražilicu letova. Obe su besplatne, lako dostupne, praktične, te obavezno istražite mnoštvo mogućnosti koje nude.

Jeftini letovi iz Podgorice za Ljubljanu

Pošto na relaciji Podgorica – Zagreb direktan let trenutačno nije moguć, putnici iz Hrvatske nekada koriste zračnu luku u Ljubljani za letove ka glavnome gradu Crne Gore. Jeftini letovi Podgorica – Ljubljana mogući su kod različitih prijevoznika, a izravne letove imaju Adria i Montenegro Airlines.

Na web stranici eSky jeftine avio karte Podgorica – Ljubljana možete kupiti i ove, kao i letove s presjedanjem koje imaju Air Serbia, Turkish Airlines i druge zrakoplovne tvrtke. Također je moguće pronaći i kombinaciju letova niskotarifnih prijevoznika, te vaše putovanje može relativno kratko, skoro kao da je u pitanju izravni let.

Postoje li jeftini letovi iz Podgorice za Njemačku?

Da, jeftini letovi iz Podgorice vode do brojnih destinacija u Njemačkoj. U web pretrazi avio karata eSky možete naći karte po povoljnim cijenama i niskotarifnih i redovitih prijevoznika.

Kada su u pitanju jeftini letovi iz Podgorice, Ryanair ili Wizz Air su obično prvi izbor, jer iz glavnog crnogorskog grada imaju letove ka Berlinu odnosno Memmingenu. Tome se mogu priključiti jeftini letovi iz Podgorice za Frankfurt avio prijevoznika Montenegro Airlines, kao i njihovi sezonski letovi za Düsseldorf.

Najnovije rješenje na relaciji između Crne Gore i Njemačke su jeftini letovi Podgorica – Njemačka prijevoznika Laudamotion, koji prometuje za Stuttgart od 2. travnja 2019.

Najjeftinije avionske karte za Podgoricu

Najjeftinije avionske karte za Podgoricu mogu se naći u različito doba godine, a njihova cijena generalno ovisi o periodu puta, trenutku rezerviranja karte (što prije puta, to bolje), ali i o popularnim periodima u godini kada su karte uvijek više. Ako želite cjenovno proći što bolje, trudite se da karte rezervirate kada nije veliki praznik – probajte izbjeći Novu godinu ili Božić.

Zračna luka Podgorica, Crna Gora i letovi iz nje

Zračna luka u Podgorici naziva se i Golubovci, obilježena je sa TGD i to je jedna od dve međunarodne luke u Crnoj Gori (druga je Tivat). Nalazi se u neposrednoj blizini glavnoga grada Crne Gore, Podgorice. Udaljena je 11 kilometara od grada na jug. Ova suvremena zračna luka nije velika, ali je opremljena svim sadržajem koji je neophodan putnicima tijekom putovanja.

Podgorička zračna luka služi kao baza dva prijevoznika iz Crne Gore: nacionalnog Montenegro Airlines i charter prijevoznika Di Air. Kroz nju godišnje prođe oko 400 tisuća putnika.

Blizina crnogorske obale, od koje je udaljena vožnjom od oko jednog časa, čini ovu vazdušnu luku popularnom kad su u pitanju letovi za Podgoricu iz Njemačke, Londona i Europe. Vazdušna luka Podgorica koristi se ne samo za javni i putnički prijevoz na redovnim linijama, već i za letnje chartere.

Zračna luka Podgorica – dolasci iz Europe

U Podgoricu slijeću zrakoplovi sa različitih europskih zračnih luka, kao što su Ljubljana i Beograd (Adria Airways odnosno Air Serbia), Beč (Austrian Airlines), uz polaske prijevoznika Montenegro Airlines iz sva tri ova grada. Pomjenuti crnogorski prijevoznik ima i letove iz Frankfurta, Pariza, Rima, Züricha.

Ryanair jeftine avio karte iz Podgorice mogu vas odvjesti do gradova kao što su Berlin, Bologna (od travnja 2019), Brussels, London i Stockholm.

Turkish Airlines prometuje do Istanbula (3. ožujka počinju slijetanja na novi istanbulski aerodrom), Smartwings leti za Prag tijekom sezone, a LOT i Enter Air za nekolicinu poljskih gradova, također sezonski. Od velikih europskih prijevoznika tu su još i Alitalia, Laudamotion (lijet za Stuttgart).

Wizz Air jeftini letovi iz Podgorice vode do Budapesta, Memmingena, Milana, uz sezonske destinacije kao što su Katowice i Varšava.

Kako najlakše doći do zračne luke Podgorica?

Iako javni prijevoz ne postoji do zračne luke i od nje do centra grada, postoje organizirani transferi, a na raspolaganju su također i rent-a-car usluge, kao i taxi prijevoz.

Kad su u pitanju organizirani transferi od vrata do vrata i prijevoz taxi vozilom, stajališta su odmah ispred zračne luke, a cijenu je u oba slučaja najbolje ugovoriti unaprijed. Putovanje do centra Podgorice iz zračne luke traje petnaestak minuta ukoliko nema gužve u prometu.

Iz Dubrovnika je prijevoz moguć autobusom ukoliko vas interesiraju jeftini letovi za Podgoricu ili iz ovoga grada. Autobusom se iz Dubrovnika može doći do glavnog autobusnog kolodvora u Podgorici, odakle se do zračne luke može uzeti privatni transfer ili taxi.

Kada želite iz podgoričke zračne luke stići do do Crnogorskog primorja, najbrži put automobilom je preko Virpazara, a do pojedinih gradova na obali dostupan je i željeznički prijevoz od Podgorice. Primjerice, od Podgorice do Bara vlak je najjeftinija opcija. Polasci su na svakih dva sata tijekom dana i do obale se stiže za oko 50 minuta.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Podgorice na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Podgorice?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Podgorice, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Podgorice?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Podgorice uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Podgorici

Popularne aviokompanije na relaciji  do Podgorice

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Podgorici

Nađite smještaj u Podgorici