Izbornik

Pretražite letove do New Yorka

Prikaži filtere

New York

Jeftini letovi za New York

Imajte na umu da ako želite uhvatiti jeftine zrakoplovne karte za New York, trebate uskladiti svoja očekivanja s mogućnostima zrakoplovnih linija. Razmislite o tome koliko se može promijeniti datum putovanja, jer, ovisno o presjedanjima ili terminu putovanja, može se dogoditi da su zrakoplovne karte i do dva ili tri puta jeftinije za datum koji se sasvim malo razlikuje od prvotno planiranog. Kada tražite jeftine letove za New York, odaberite zračne luke koje se nalaze dalje od centra grada. Zračne pristojbe za njih su niže, pa su i karte jeftinije.

Pitate li se kada kupiti zrakoplovne karte kako biste pronašli jeftin let, vrijedi slijediti jednostavno pravilo – što ranije, to bolje. Što je više dana prije polaska, zrakoplovne karte su jeftinije. Imajte na umu kako je planiranje putovanja potrebno tog trenutka čim je to moguće.

Kada imate slobodu odabira datuma putovanja, a najvažnija vam je cijena karte za New York, usredotočite se na pronalaženje atraktivne ponude. S vremena na vrijeme, razne zrakoplovne tvrtke organiziraju promocije tijekom kojih možete kupiti odista jeftine letove za New York.

Usporedba jeftinih letova

Svatko onaj tko je ikada bio u potrazi za jeftinim letovima zna kako je zamorno i iscrpljujuće koristiti tražilice na nekoliko web stranica različitih zrakoplovnih tvrtki. Skakanje sa stranice na stranicu, traženje jeftinih letova za New York ili za negdje drugdje, neprestano mijenjanje datuma letova u kalendaru pojedinačnih zrakoplovnih tvrtki... A postoji i mnogo jednostavnije rješenje za pronalaženje jeftinih zrakoplovnih karata.

Nemojte se odlučiti za prvi let koji pronađete na internetskoj stranici zrakoplovne tvrtke. Najbolje je koristiti tražilicu letova kako biste usporedili ponude zrakoplovnih linija za New York. Može se ispostaviti kako najjeftinije zrakoplovne karte za određeni dan ima neka druga zrakoplovna tvrtka od one koju ste prvotno tražili.

Ako želite pronaći odista jeftine letove, koristite tražilicu zrakoplovnih karata eSky. Odaberite destinaciju koja vas interesira i datume putovanja. Nakon što kliknete, vidjet ćete popis dostupnih letova klasificiranih po cijeni. Na taj način je lako pronaći jeftine letove za popularna mjesta koja su dostupna kod svih zrakoplovnih tvrtki i usporediti, primjerice, cijene letova za New York iz drugih gradova.

Zračne luke u New Yorku

Postoje tri zračne luke u okolici New Yorka. Sve se nalaze u blizini rijeke Hudson, ravnomjerno udaljene od samoga centra grada. Vožnja taksijem od svakog od njih traje oko 30 minuta. To su New York - Newark, New York - JFK i New York - LaGuardia.

Najpoznatija njujorška zračna luka je New York - John F. Kennedy (JFK). Svoje baze tamo imaju najveće zrakoplovne tvrtke. Iz zračne luke možete otići autobusom, taksijem ili čak helikopterom, koji na Manhattan dolijeće za manje od četvrt sata.

New York - LaGuardia (LGA) zračna je luka namijenjena prije svega biznismenima. I na koncu, treća zračna luka u New Yorku - Newark (EWR) nalazi se 25 km od Manhattana. Zrakoplovi iz Hrvatske uglavnom slijeću u zračne luke Newark (EWR) i John F. Kennedy (JFK).

Cijene letova za New York

Letova bez presjedanja iz Hrvatske za New York, na žalost, nema te se stoga treba odlučiti za putovanje od više dijelova. Uslijed toga, prije donošenja odluke treba usporediti ne samo cijenu zrakoplovne karte za New York, već i duljinu putovanja i također provjeriti je li prtljaga uključena u cijenu.

Cijene letova za New York su prilično slične, lako je pronaći kartu za New York iz Hrvatske za oko 4300-4600 kuna. Međutim, možete platiti i manje, ako se naoružate strpljenjem i redovito provjeravate cijene karata za New York.

Važna je određena doza ustrajnosti i dobra tražilica letova kako bi se pronašli jeftini letovi. Cijena zrakoplovne karte za New York može ispasti čak i manje od 4000 kuna ako ju potražite kako valja. Neke zrakoplovne tvrtke organiziraju različite vrste promotivnih kampanja u okviru kojih snižavaju cijene letova za New York i druge gradove svijeta. Ne propustite ovu priliku.

Kako koristiti tražilice letova?

Provjerite kako se lako mogu kupiti jeftini letovi za New York uz pomoć popularnih tražilica letova koje na jednom mjestu generiraju ponude zrakoplovnih tvrtki za New York i sve gradove širom svijeta. To je mnogo prikladniji način od provjere ponuda svake zrakoplovne tvrtke pojedinačno. Imajte, pak, na umu kako jeftini letovi za New York ne čekaju predugo na putnike.

Kako biste lako kupili jeftinu kartu za New York, koristite tražilice letova, npr. eSky, gdje možete odabrati iz koje zračne luke u Hrvatskoj želite letjeti i kada. Postoje tri zračne luke u New Yorku, ali možete označiti svaku od njih i vidjeti tko ima najjeftinije letove za New York. Može ispasti kako je tog dana kada želite letjeti u SAD, karta za New York mnogo jeftinija ako odaberete neku drugu zračnu luku, a ne onu koju ste prvotno planirali.

Jednostavnost korištenja tražilice eSky temelji se na činjenici da je možete koristiti na računalu, tabletu ili telefonu. Pomoću tražilice u tren oka moći ćete pronaći jeftine letove za New York i druge američke gradove.

Kada su karte najjeftinije?

Ako imate sreće i ne morate putovati točno u određene dane i datumi se putovanja mogu prilagoditi cijenama, najjeftinije karte za New York iz Hrvatske možete pronaći u posljednjem trenutku, nekoliko dana ili čak i sati prije polaska. Planovi putovanja, naravno, ovise, primjerice, o situaciji na poslu kao i od onoga zbog čega želite otići u New York. Ako jedino planirate posjetiti najvažnije atrakcije u gradu, ništa vas ne sprječava u promjeni planiranog datuma putovanja.

Zapamtite da se cijene zrakoplovnih karata mogu mijenjati svakoga dana, stoga koristite tražilicu jeftinih letova za New York, zahvaljujući kojoj imate priliku na vrlo prost način usporediti ponude različitih zrakoplovnih tvrtki. Uključite eSky i jednostavno odaberite zračnu liniju na destinaciji Hrvatska - New York i unesite datum kada želite posjetiti Sjedinjene Države. Također odmah možete odabrati i grad iz kojeg želite letjeti u New York.

Ako ne želite propustiti zaista jeftine zrakoplovne karte, pretplatite se na specijalizirani newsletter. Možete unijeti maksimalnu cijenu i destinaciju za koju ste zainteresirani. Kada se karte za New York poklope s vašim očekivanjima, bit ćete obaviješteni. Ovu vrstu opcije nudi, na primjer, eSky. Ne odgađajte kupnju karte za kasnije jer se letovi po niskoj cijeni najbrže prodaju.

Kako kupiti jeftine letove za New York?

Skoro sve zrakoplovne tvrtke povremeno organiziraju posebne akcije. Neki od njih, poput LOT-a, nude lude srijede, tijekom kojih možete kupiti jeftine karte za New York i druge gradove širom svijeta.

Datumi putovanja su najvažniji. Ako imate mogućnost da ne morate letjeti u određeno vrijeme, naći ćete odista jeftinu zrakoplovnu vezu s New Yorkom. Naročito ako kupite kartu unaprijed. Nije tajna da zrakoplovne tvrtke nude jeftine „last minute” letove ako im preostanu slobodnih nekoliko posljednjih mjesta.

Letovi s presjedanjem iz Hrvatske u New York koštaju jedva nekoliko tisuća kuna. Međutim, to neće biti moguće pronaći bez pregledavanja ponuda. Ljudi koji ih nemaju vremena provjeravati, mogu se prijaviti na newsletter.

Prijava na newsletter jamstvo je kupnje najjeftinije zrakoplovne karte. Na primjer, u tražilici eSky možete odrediti destinaciju i maksimalnu cijenu leta. Čim let u New York ispuni uvjete koje ste odabrali, primit ćete e-mail. Ta ponuda, pak, zahtjeva brzu reakciju. Najjeftinije karte za New York rasprodaju se gotovo odmah, pa nemojte oklijevati.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do New Yorka na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do New Yorka?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do New Yorka, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do New Yorka?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do New Yorka uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u New Yorku

Idi do aerodroma

Popularne aviokompanije na relaciji  do New Yorka

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u New Yorku

Nađite smještaj u New Yorku