Izbornik

Pretražite letove do Dublina

Prikaži filtere

Dublin

Svi letovi iz Dublina za Hrvatsku na jednome mjestu

Letovi iz Dublina za Hrvatsku (i u suprotnome smjeru) mogu se pronaći na jednome mjestu ako otvorite neku pouzdanu web stranicu sa pretragom letova, kao što je eSky. Tu će biti izlistani ne samo direktni let za Dublin iz neke od hrvatskih zračnih luka, već i svi letovi s presjedanjem koje omogućava više od 150 europskih i svjetskih tvrtki.

Sortirajte ih prema svojim željama – dužini ostanka u irskome glavnome gradu, prema uslugama koje očekujete od avio prijevoznika, istražite kakva je cijena avio karte za Dublin iz Hrvatske – a također možete birati i zračne luke polaska. Iz Hrvatske do Dublina postoje direktni letovi iz različith gradova, ne samo Zagreba, tako jeftin let za Dublin možete naći na relacijama zračna luka Osijek – Dublin ili pak

zračna luka Zadar – Dublin.

Jedine opcije koja trenutačno nisu mogućne za putnike iz Hrvatske jesu let Dublin – Osijek, a avio karte Rijeka – Dublin također se mogu naći samo za letove s presjedanjem.

Kako pronaći jeftin let za Dublin?

eSky kao platforma za pretragu jeftinih avionskih karata nudi obilje letova za Dublin, te se jeftin let za Dublin iz Hrvatske ili iz zračnih luka u susjedstvu tu može naći u različitim periodima godine.

Svoj avionski let za Dublin pronađite tako što ćete na svom računalu ili mobitelu utipkati aerodrom polaska, trajanje putovanja, a potom pretražite koliko vaš let za Dublin iz Zagreba ili let Dublin – Zadar staje. Odaberite cijenu koja vam odgovara i imajte na umu da se prtljaga i dodatne usluge moraju doplatiti kod niskotarifnih prijevoznika, što će sve biti prikazano s cijenom karte. Odaberite svoju idealnu poveznicu između dva grada i imajte na umu da će najjeftiniji let za Dublin biti uvek u periodu godine kada nema puno posjetilaca, te ako želite putovati zaista jeftino probajte izbjeći put tijekom novogodišnjih ili drugih velikih praznika.

Također, direktan let za Dublin obično staje manje nego let s presjedanjem, te birajte zračne luke iz kojih ka irskome glavnome gradu postoje izravne veze.

Koja je cijena avio karata za Dublin?

Cijena avio karte za Dublin iz Hrvatske varira tijekom godine, a ovisi i o periodu u kojem ste kupili avionsku kartu. Također, na promocijama se mogu naći jeftine avio karte za Dublin.

Croatia Airlines nudi avio karte Dublin – Zagreb po ceni od oko 190 eura u oba pravca, bez prtljage, dok su letovi na relaciji Split – Dublin ili Dublin – Dubrovnik oko 220 eura, također bez prtljage u cijeni.

Kada pronađete jeftin let za Dublin, recimo preko irskog prijevoznika Ryanair, imajte na umu da se prtljaga također nadoplaćuje, i to u oba smjera putovanja, te najjeftinije avio karte za Dublin

ne moraju nužno biti preko niskotarifnog prijevoznika. Pratite specijalne godišnje ponude i akcije različitih prijevoznika – ne samo za ovaj grad već i druge – na eSky stranici Prilike.

Zračna luka Dublin – dolasci

Međunarodna zračna luka u Dublinu (Aerfort Bhaile Átha Cliath) ima IATA oznaku DUB i to je jedini aerodrom u glavnom gradu Irske. Nalzi se 10 km na sjever od grada, u mjestu Collinstown, Fingal. Prema promjetu putnika (više od 31 milijun 2018) nalazi se na 13. mjestu u Europi, a najveći je i u Republici Irskoj.

Ova je zračna luka baza irskog prijevoznika Aer Lingus, a veoma je važna i za niskotarifnog prijevoznika Ryanair. Ovde slijeću letovi Dublin – Zadar Ryanair, a početkom lipnja 2019. uvode se još dva sezonska leta iz Hrvatske (iz Dubrovnika i Splita).

Još neki letovi za Dublin iz Hrvatske su Croatia Airlines iz Zagreba, Aer Lingus sezonski let iz Splita, Pule i Dubrovnika, kao i sezonski charter let iz Dubrovnika prijevoznika ASL Airlines Ireland.

Zračna luka Dublin – odlasci

Dublinska zračna luka ima intenzivnu mriježu kratkih i srijednjih lijetova, koje obavlja mnoštvo avio prijevoznika. Sjedište na ovom aerodromu ima nacionalni irski prijevoznik Aer Lingus, kao i regionalni prijevoznik Stobart Air, uz pomjenutu najveću niskotarifnu tvrtku u Europi (Ryanair letovi za Dublin sada postoje iz više hrvatskih zračnih luka), charter prijevoznika ASL Airlines Ireland, kao i još dvije zrakoplovne tvrtke, City Jet i Norwegian Air International.

Fokus mreže dugih lijetova iz Dublina uglavnom je na Sevjernu Ameriku, Bliski i Daleki Istok, a obavljaju ih pored irskog nacionalnog prijevoznika i brojne druge svjetske kompanije, kao što su Aeroflot, Air Canada Rouge, Cathay Pacific, Delta Airlines, Etihad Airways, KLM, Quatar Airways i mnogi drugi. Kad su u pitanju putovanja za SAD, putnici mogu koristiti usluge granične pretrage na ovom aerodromu, umjesto po slijetanju u SAD. Jedini druga zračna luka koja pruža ove usluge je aerodrom u Shannonu.

Osnovni savjeti o tome kako doći do centra Dublina iz zračne luke

Pročitajte o vezama između zračne luke i centra Dublina, o svim mogućnostima za organizirani prijevoz, o autobusima i taksiju odmah nakon što ste rezervirali let u Dublin. Cijena taxi prijevoza je oko 25 do 30 eura ovisno o prometu. Automobilom je također moguće doći do zračne luke, auto-cestom M50 i M1.

Osim toga, brojnim autobusima možete stići do centra grada iz zračne luke, a stajalište je kod terminala na razini Dolasci. Ulaznice su obično jeftinije ako ih kupite online prije polaska.

Autobus espresso Airlink 747 vodi do Glavnog autobusnog kolodvora i O'Connell ulice u centru grada (do koje se putuje oko 40 minuta), kao i na Heuston, jedan od glavnih željezničkih kolodvora u Dublinu. Polasci su na 15 ili 20 minuta, od 5 h do 23.20, a Airlink staje ispred izlaza iz terminala 1 na razini za dolaske. Linija 757 povezuje jug grada sa zračnom lukom.

Aircoach vodi do centra grada i drugih dijelova na južnoj periferiji grada, kao i drugih irskih gradova. Aircoach koji prolazi kroz centar Dublina je broj 700. Polazi na 15 minuta između 15.15 i na 23.55, a staje ispred izlaza iz terminala 1, razina dolazaka.

Dublin Bus javni autobusi su najjeftinija opcija, ali su i najsporija. Broj 41 zaustavlja na terminalu 1 na oko 10 do 30 minuta i vodi do glavne gradske ulice.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Dublina na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Dublina?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Dublina, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Dublina?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Dublina uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Dublinu

Popularne aviokompanije na relaciji  do Dublina

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Dublinu

Nađite smještaj u Dublinu