Izbornik

R`Što je paket Lot + Hotel?

R`Što je paket Lot + Hotel?

Svatko tko je planirao dulji boravak u inozemstvu sa zračnim prijevozom zna kako je ponekad teško uskladiti datum leta sa smještajem. Još veći izazov je da to učinite kako bi se mjesto smještaja smjestilo na pogodno mjesto i ispunilo sve očekivanja putnika.

Paketi Let + Hotel   odgovaraju na ovu vrstu poteškoća. To je  usluga, koja obuhvaća povratno putovanje sa smještajem, za koju plaćate u jednoj transakciji. Prilikom korištenja rezervacije paketa ne morate zasebno tražiti letove i smještaj, jer to radi intuitivna tražilica. Odmah pronalazi sve dostupne opcije u odabranom vremenu i daje ukupnu cijenu boravka zajedno s letom. Rezervacija boravka i leta u isto vrijeme štedi puno vremena!

Kako radi paket Let + Hotel?

Za traženje dostupnih opcija boravka je tražilica koja spaja u pakete letove i smještaje u određenom mjestu i vremenu. Korištenje je brzo i intuitivno. Dovoljno je odabrati mjesto polaska, odredište, datum planiranog odlaska i broj ljudi, a sustav će tražiti ponude letova sa smještajem.

Kada pretražujete, možete prilagoditi rezultate vlastitim preferencijamaa. Samo filtrirajte ponude, navodeći:

  • standard smještaja (od jedne do pet zvjezdica),
  • ocjena gostiju (od jednog do pet bodova),
  • vrsta zgrade (hotel, apartman, pansion itd.),
  • atrakcije u blizini (centar grada, spomenici, atrakcije, stanice javnog prijevoza),
  • broj obroka uključenih u cijenu,
  • tražene pogodnosti u objektu (pristup internetu, klima uređaj, parking, itd.).

Osim toga, korisnik može koristiti mapu mjesta za smještaj u odabranom gradu. Svaki objekt ima bogatu foto-galeriju, zahvaljujući kojoj se točno zna kako će izgledati.

 

Prednosti paketa Let + Hotel

Putovanja se mogu organizirati na dva načina. Naravno, to se može učiniti tradicionalno: tražiti let ili smještaj, a zatim pokušati prilagoditi drugo. Možete pokušati sinkronizirati termine, lokacije i prijevoz s jednog mjesta na drugo. No, možete to učiniti na drugačiji način - upotrijebite tražilicu koja će u nekoliko sekundi pronaći najbolju ponudu među 1,3 milijuna objekata, a uz to će uštedjeti puno vremena! Korištenjem paketa Let + Hotel možete rezervirati i platiti cijelo putovanje jednim klikom - brzo, udobno i bez skrivenih naknada. Pronađite najbolju opciju putovanja s uslugom Let + Hotel!

 

 

Uputi i predlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.hr.

Sadrži li ovaj članak informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Zahvaljujem na Vašem mišljenju!