Izbornik

Air Berlin

Advertisement

Najpovoljnije ponude aviokompanije Air Berlin na eSky

Cijena po 1 odrasloj osobi u dva pravca

Advertisement

✔️ Gdje leti avio kompanija Air Berlin?

Air Berlin leti na mnoga popularna odredišta. Da biste provjerili dostupnost letova, koristite stranicu eSky.

✔️ Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Air Berlin?

Za letove avio kompanijom Air Berlin najbolje je kupiti karte što je prije moguće.

✔️ Koje avio kompanije operiraju slične rute?

Za odredišta koja upravlja Air Berlin upravljaju i druge avio kompanije i možete ih pronaći na stranici eSky.

✔️ Mogu li rezervirati hotel zajedno sa letom Air Berlin?

Korištenjem stranice eSky možete rezervirati hotel sa letom, u okviru paketa Let + Hotel. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac zahvaljujući popustu koji nudimo na paket.

Saznajte više o Air Berlin

Air Berlin

Airberlin je drugi najveći avioprijevoznik u Njemačkoj nakon Lufthanse. Osnovan je 1978. u Sjedinjenim Državama pod imenom Air Berlin Inc. Bilo je to razdoblje kad su u zapadnom Berlinu mogli sletjeti samo zrakoplovi savezničkih zemalja. Prvi let prijevoznika poletio je 29. travnja 1979. na ruti Berlin Tegel - Palma de Majorca. Trenutno linije lete u svim smjerovima svijeta.U prosincu 2011., Airberlin i Etihad Airways sklopili su strateško partnerstvo, a od proljeća 2012., Airberlin je član globalnog saveza zrakoplovnih kompanija One World. Nakon obustave poslovanja Airberlina, rute kojima je letio Airbelin preuzela je među ostalim Lufthansa.

Prtljaga

Na linijama Airberlin u zrakoplov možete uzeti ručnu prtljagu. Njezine dimenzije i težine određuju zrakoplovne tvrtke i mogu se mijenjati ovisno o klasi rezervacije ili ruti. Registrirana prtljaga u Airberlinu također mora imati određene dimenzije i težinu. I ovdje sve ovisi o klasi putovanja i ruti.

Klase rezervacije

Na linjama Airberlin možete putovati u ekonomskoj klasi po vašem izboru: JustyFly, FlyDeal, FlyClassic, FlyFlex i u poslovnoj klasi: FlyDeal Business, FlyClassic Business, FlyFlex Business. Ekonomska klasa na kratkim i srednjim rutama nudi kožna, ergonomska sjedala. Do 4 sata prije polaska možete rezervirati XL stolicu koja pruža 10 cm više prostora za noge.

Na dugim rutama u ekonomskoj klasi svako je sjedalo opremljeno monitorom i vlastitim USB priključkom. Možete slobodno birati između kino-blockbustera, serija, mečeva, glazbe i audio-knjiga.

Sjedala u predjelu lumbalne kralježnice dodatno su tapecirana, naslon se naginje 15 cm. Uz to, linije nude svakom putniku na odabranim noćnim letovima četkicu i pastu za zube, naočale za spavanje i čarape. Najmlađi putnici dobit će bojanku i bojice, slagalice, stripove i Airerlin kapicu.

Poslovna klasa je ugodniji način putovanja. Fotelja se može preklopiti u obliku kreveta. Na mnogim njemačkim i međunarodnim zračnim lukama čekaju putnike udobni saloni, a na rutama do/iż ili kroz Abu Dabi putnici mogu iskoristiti luksuz prijevoz sa vozačem. Prednost putovanja u poslovnoj klasi je mogućnost prijavljenja dva komada prtljage do 32 kg svaki, koji su označeni kao Oznaka prioriteta, što im daje prednost u isporuci. Putnici ove klase mogu u zrakoplov uzeti i drugi komad ručne prtljage do 8 kg.

Online prijava

Airberlin nudi besplatnu aplikaciju za pametne telefone koja vam omogućuje ne samo prijavu, već i rezervaciju letova i čitanje podataka o letovima. Karta za ukrcavanje može se ispisati najranije 30 sati i najkasnije 2 sata prije planiranog polijetanja zrakoplova.

Flota

Prijevoznik se može pohvaliti jednom od najmlađih flota na našem kontinentu. Airberlin grupa ima zrakoplove tipa: Airbus 330-200, 321-200, 320-200, 319-100, Boeing 737-800, 737-700 i Q400. Najveći, Airbus 330-200 all Eco, ima 340 mjesta. Ima domet do 12.300 km, a može letjeti na nadmorskoj visini do 12.500 m. Dostiže brzinu od 890 km / h.

Zračna luka Berlin-Tegel im. Otto Lilienthala

Zrakoplovna baza Airberlin nalazi se na Međunarodnoj zračnoj luci Berlin-Tegel, jednoj od tri koja su na raspolaganju u njemačkoj prijestolnici. Nalazi se 8 km od središta grada, u nekadašnjem Zapadnom Berlinu. U zgradi terminala nalaze se tvrtke za iznajmljivanje automobila, trgovine bez carina, supermarket, barovi, restorani i kafići. Na aerodromu postoji bežični internet s plaćenim pristupom.

Jela

U ekonomskoj klasi na rutama kratkog i srednjeg trajanja unutar Njemačke i na kratkim udaljenostima do 90 min. Airberlin Airlines nudi besplatne grickalice. Za letove više od 90 min. Putnici dobivaju besplatni sendviči ili bagete, kao i kriški kruh i čokoladice na rutama dužim od 4 sata. U zrakoplovima srednjeg doleta od najmanje 2 sata, prijevoznik poslužuje besplatna posebna jela: vegetarijanska, veganska, bez glutena ili laktoze, ali moraju se rezervirati do 48 sati prije planiranog leta. U ponudi su i besplatna pića: kava, čaj, voćni sokovi. Na rutama na dugim linijama linije nude besplatna jela i pića: kava, čaj, voćni sokovi, pivo, vino i još mnogo toga. Do 48 sati prije leta možete rezervirati besplatan poseban meni, tj. Vegetarijanska, bezglutenska, dijabetička, košer i dječja jela. U poslovnoj klasi Airberlin dodatno nudi širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, grickalica ili svježeg voća između glavnih obroka.

Dodatne usluge

Na rutama srednje vožnje, u avionu možete kupiti grickalice i piće, markirane parfeme, nakit, dječje igračke i pribor. Časopisi dostupni su na rutama širom Njemačke. Putnik sa smanjenom pokretljivošću može iskoristiti posebnu pomoć, ali o tome se mora obavijestiti najmanje 48 sati prije polaska.