Jelovnik

Pretražite letove do Vienne

Prikaži filtere

Vienna

Beču

Beč se može posjećivati tijekom cijele godine, ali grad ima predivnnu atmosferu tijekom zimskog božičnog sajma . Mnogi ljudi odlaze u Beč autobusom a možete i zrakoplovom. Jeftini letovi za Beč mogu koštati toliko koliko i putovanje kopnom. Zato kupite zrakoplovne karte za Beč kako biste ih dobili po povoljnoj cijeni. Božićna tržnica u Beču je šareni božićni štand, kuhano vino i nevjerojatna srdačna atmosfera. Ne možete ga opisati riječima - samo trebate biti tamo.

Beč ima mnogo za ponuditi, to je svojevrsni grad kulture, gdje se suvremenost isprepliće s tradicijom. Vrijedi probati regionalnu kuhinju i popiti kavu, posebno u Cafe Centralu, koji je jedan od najstarijih.

Za Beč letit ćete iz Zagreba, Zadra, Pule, Rijeke, Dubrovnika i Splita, cijene počinju od 80 eura s avionskim pristojbama za jednosmjernu kartu.

Zračna luka u Beču.

Međunarodna zračna luka Schwechat najveća je zračna luka u Austriji, smještena 18 km jugoistočno od Beča i 57 zapadno od slovačkog grada Bratislava. Zbog svog položaja u središnjem dijelu Europe, zračna luka u Beču nudi vrlo široku mrežu veza. Kao i mnogi drugi, osnovana je kao vojna zračna luka 1938. godine. Danas se sastoji od tri glavna terminala. Terminal Jedan uglavnom koriste zrakoplovne tvrtke Air Berlin, Niki i nekoliko drugih koji pripadaju savezu oneworld i SkyTeamu. Terminal Jedan A služi niskotarifnim zrakoplovnim tvrtkama. Terminal Tri koristi grupa Austrian Airlines, većina članica Star Alliancea i mnoge druge prijevoznike, uključujući Emirati i El Al. Zračna luka služi više od 70 zrakoplovnim tvrtkama. Je glavna baza Austian Airlinesa. Godišnje luka opslužuje preko 22,7 milijuna putnika.

Ako tražite jeftine loltove od Hrvatske do Beča, morate samo unijeti naziv zračne luke u Hrvatskoj i odredište (Beč), ostalo napravi za vas tražilica esky.

Jeftini letovi za Beč.

Ako tražite jeftine letove iz Zagreba ili Splita za Beč, potražite ih u esky tražilici. To je najlakše, najbrže i najoptimalnije rješenje. eSky će vam tražiti ponude redovitih zrakoplovnih tvrtki kao i niskobudžetnih zrakoplovnih prijevoznika kako biste dobili najjeftinije ponude. Na esky web stranici ćete naći ne samo jeftine karte za Beč, već i jeftine karte za druge gradove u Europi i svijetu.

Potražite jeftine letove za Beč i pregledajte naše najbolje ponude za letove te najjeftinije avionske karte. Zahvaljujući esky tražilici, imate sve opcije na jednom mjestu, uključujući cijene, i imate sve na jednom mjestu. Jednostavno možete promijeniti odluku iz koje zračne luke želite letjeti, prilagoditi razdoblje putovanja ili avioprijevoznika kako biste kupili najjeftinije karte.

Kako doći iz zračne luke do centra grada?

Autobusom Vienna Airport Lines možete doći do središta grada. Vrijeme putovanja traje oko 25-30  minuta. Do zračne luke može se doći gradskim vlakom Citz Airport Train (CAT). Vlak vozi vrlo često, a put od zračne luke do centra grada traje oko 15 minuta. Do postaja Vienna-Centrum (Wien-Mitte) i Beč-sjever (Wien-Nord ili Praterstern) može se doći putem metra, vrijeme putovanja traje oko 25 minuta. Stajališta taksija nalaze se na izlazima terminala. Luka je smještena u neposrednoj blizini samog središta, ali zbog prometa, pristup se može produžiti i do 25 minuta.

Cijene avionskih karata za Beč

Da biste pronašli najbolju i najjeftiniju vezu s Bečom, najbolje je koristiti besplatnu online tražilicu za letove na kojoj imate različite zrakoplovne tvrtke uz promocije koje nude. Možete pronaći izravne veze, kao i veze u kombinaciji s promjenom, koje su jeftinije na kraćim rutama. U potrazi za vezama možete koristiti računalo, ali također možete preuzeti posebnu aplikaciju esky na mobitel tako da možete najbrže rezervirati najjeftinije veze.

Esky tražilica sortira cijene (uključujući naknade) od najjeftinijih prijevoznika do najskupljih.

Ako ste u potrazi za jeftinim letovima za Beč, koristeći nisotarifnog prijevoznika, imajte na umu da cijena obično ne uključuje prtljagu, što može značajno povećati cijenu avionskih karata. Ako sa sobom ponesete samo ručnu prtljagu, ne zaboravite ispuniti sve povezane zahtjeve (zaštitu od tekućine, količinu tekućine, itd.). Građani Europske unije mogu prijeći granicu s osobnom iskaznicom.

Vrijedi rezervirati avionske karte s minimalno nekoliko tjedana unaprijed, onda imamo bolje šanse za pronalaženje jeftinih letova po promotivnoj cijeni.

Najbolje je rezervirati mjesto u zrakoplovu za Beč između 8 i 6 tjedana prije planiranog polaska. Ovisno o zrakoplovnoj kompaniji, troškovi letenja su tada niži od 30 do čak 60%. od standardne prosječne cijene karata. Ako nemate određeni datum odlaska, način pronalaženja jeftinih letova za Beč također je da se pretplatite na obavijesti o novostima( elektronički bileten) i cijenama zrakoplovnih tvrtki. Informacije o promidžbi u zrakoplovstvu mogu se naći i u putničkim grupama na Facebooku ili u mobilnoj aplikaciji eSky, gdje se mogu pronaći najnovije informacije o povoljnim cijenama.

Pronađi jeftine letove za Beč uz besplatnu tražilicu letova esky. Usporedite cijene karata za stotine zrakoplovnih tvrtki i putničkih agencija u nekoliko sekundi. Esky učini sve za Vas besplatno. Nakon što odaberete najbolju ponudu za Vas, možete izvršiti rezervaciju izravno na web stranici zrakoplovne tvrtke ili putničkoj agenciji. Ne platite dodatnich naknada za posredovanje.

Ukoliko nemate određenog datuma polaska, esky će Vama pokazati datume sa najnižom cijenom za Beč da biste uštedili još više novaca na vlastite zadovoljstvo. Sada pogledajte kojim linjama možete letjeti iz Hrvatske za Beč, odaberite datum i pronađite cijenu koja vam odgovara. U potrazi za najjeftinijom opcijom uvijek možete računati na esky tražilicu, koja će tražiti ponude svih prijevoznika, tako da ćete uživati u najnižoj cijeni avionskih karata za Beč.

Cijene iż zračne luke u Zagrebu počinju na 60 eura u jednom smjeru, a let traje samo 55 minuta umjesto 5 sati autobusom te bez prometnih gužva na granici.

Pogledajte kako je to zgodno. Rezervirajte svoju kartu danas i uživajte u promocijama i jamstvu najniže cijene. Učinite svoj vikend posebnim, provjerite last minute ponude i uživajte u jeftinim avionskim kartama za Beč.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Vienne na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Vienne?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Vienne, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Vienne?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Vienne uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Vienni

Popularne aviokompanije na relaciji  do Vienne

Red letenja: Vienna

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Vienni

Nađite smještaj u Vienni