Izbornik

Pretražite letove do Moskve

Prikaži filtere

Moskva

Letovi iz Hrvatske za Moskvu i kako pronaći najjeftiniji let?

Direktni letovi iz Hrvatske za Moskvu prometuju iz nekoliko zračnih luka tokom ljetne sezone, a tijekom cijele godine redovan direktan let postoji samo iz zračne luke Zagreb.

Na web stranici eSky mogu se pretraživati svi letovi za Moskvu iz Zagreba, ali i letovi iz drugih zračnih luka. Dostupni su i letovi za druge europske i gradove diljem svijeta.

Kao i svi drugi letovi, i letovi iz Hrvatske za Moskvu prikazani su od najjeftinijeg ka skupljima. Možete birati avioprijevoznika, želite li let sa presjedanjem ili direktno putovanje, čak i putovanje iz više dijelova.

Uz navedene pogodnosti u pretraživanju letova sa svog računala u našoj funkcionalnoj tražilici, letovi iz Hrvatske za Moskvu mogu se pregledati i rezervirati i sa mobitela, uporabom besplatne eSky mobilne aplikacije. Ona će vam pomoći naći let za Moskvu baš po vašoj mjeri – bilo da vas zanimaju letovi za Moskvu iz Splita ili pak iz Zagreba.

Gdje su dostupni jeftini letovi za Moskvu?

Brzo i lako, jeftini letovi za Moskvu mogu se naći na nekoj pouzdanoj tražilici letova preko interneta, a naš prijedlog je eSky.

Tu su, rame uz rame, prikazani svi letovi iz Hrvatske za Moskvu – lako ćete odabrati zračnu luku polaska i povratka, kao i period kada želite otputovati.

Avio karte će biti sortirane tako da direktni letovi za Moskvu budu prikazani zajedno sa letovima s presjedanjem, kako biste lako odabrali jeftini let, uredili pretraživanje, a potom i druge vama važne čimbenike – avioprijevoznika, period putovanja itd.

Standardnu ponudu čine avio karte Zagreb-Moskva Aeroflot, koje traži veliki broj korisnika, ali bit će prikazane i cijene za letove preko niskotarifnih zrakoplovnih tvrtki. Uz sve ove mogućnosti web stranice eSky, biti će vam lako odabrati najjeftiniji let za Moskvu.

Cijena avio karte za Moskvu

Kao i u slučaju drugih gradova, cijena avio karte za Moskvu najviše ovisi od perioda putovanja, ali i dužine ostanka, vremena koje je prošlo od kupnje avio karte...

Tako se letovi iz Hrvatske za Moskvu – kao i iz gradova u regiji – mogu pronaći po zaista raznolikim cijenama, od veoma povoljnih do nešto skupljih. Imajte na umu da su neki periodi godine uvijek skupi – kao što su period katoličkog ili pravoslavnog Božića, Silvestrovo, ali i periodi kada na vašoj destinaciji traju neki važni sajmovi ili festivali. Ipak, letovi iz Hrvatske za Moskvu mogu se naći po relativno povoljnim cijenama.

Avio karte Zagreb-Moskva koštaju oko 350 eura u prosjeku (za povratni let Zagreb-Moskva), ali dostupne su nekada i različite promocije i popusti. Niskotarifni avioprijevoznici prometuju za rusku prijestolnicu iz Budimpešte, pa tako cijena avio karte za Moskvu preko Wizz Aira košta od 40 eura po smjeru. No, na ovo treba dodati i trošak za prtljagu, koji se naplaćuje po smjeru putovanja. Air Serbia tijekom promocije nudi povratnu kartu iz Beograda za Moskvu po cijeni od oko 275 eura. Još jedan primjer je let Moskva-Ljubljana, koji može koštati oko 142 eura po specijalnim promotivnim cijenama.

Koje sve zračne luke u Moskvi postoje?

Tri su zračne luke u Moskvi: Sheremetyevo, Domodedovo i Vnukovo. Sve tri su međunarodne.

Najprometnija zračna luka u Moskvi je Sheremetyevo i ima oznaku SVO. Podijeljena je na nekoliko terminala, koji su obilježeni slovima C, D, E i F. Udaljena je oko 30 km od moskovskog centra. Ova zračna luka ima najveći promet u cijeloj zemlji, te na nju slijeće najveći broj avioprijevoznika. Čvorište je nekoliko ruskih prijevoznika, između ostalih i Aeroflota.

Domodedovo je zračna luka pod oznakom DME. Nalazi se oko 45 km od centra Moskve i najveća je po površini. Ovdje slijeću zrakoplovi i na domaćim i na internacionalnim letovima. Prvi kat rezerviran je za domaće letove, dok su ostali na drugom katu. U ovu zračnu luku slijeću zrakoplovi avioprijevoznika kao što su Swiss, Austrian Airlines, Lufthansa i mnogi drugi.

Treća zračna luka po veličini u glavnome gradu Rusije zove se Vnukovo (VKO), a u nju slijećete ako ste nabavili jeftine avio karte za Moskvu preko low cost avioprijevoznika kao što je, primjerice, Wizz Air. Udaljena je oko 30 km od centra Moskve.

Koji avioprijevoznici prometuju za Moskvu iz Hrvatske i regije?

Preko više avioprijevoznika mogu se pronaći letovi iz Hrvatske za Moskvu, a dostupni su također i direktni letovi iz zračnih luka u susjedstvu. Postoji i obilje letova s presjedanjem.

Za zračnu luku Sheremetyevo obavljaju se direktni letovi iz Moskve za Zagreb ili također direktni letovi za Beograd avioprijevoznika Aeroflot. Iz srpskoga glavnoga grada postoji i direktan let za Moskvu Air Serbia. U zračnu luku Sheremetyevo slijeće i Aeroflotovi sezonski let za Moskvu iz Splita.

Avio karte Ljubljana-Moskva mogu se kupiti za direktne letove avioprijevoznika Adria Airways i Aeroflot. Zrakoplovi također slijeću na Sheremetyevo.

U slučaju zračne luke Domodedovo, do nje prometuje sezonski let Moskva-Pula i let iz Dubrovnika ruskog avioprijevoznika S7 Airlines. U istu zračnu luku slijeće i direktan let Moskva-Beograd ruskog prevoznika Red Wings.

Ako ste kupili jeftine avionske karte za Moskvu prijevoznika Wizz Air slijećete u ovu zračnu luku (u pitanju je let iz Budimpešte za Moskvu).

Prijevoz do centra Moskve (iz svih zračnih luka)

Kada ste kupili jeftine avio karte do Moskve, imate više mogućnosti za prijevoz iz svake zračne luke do centra ruske prijestolnice.

U zračnoj luci Sheremetyevo možete uzeti vlak Aeroexpress do metro stanice Belorusky, koja se nalazi u centru. Vožnja traje nešto više od pola sata. Otuda je prijevoz moskovskim metroom osiguran do različitih mjesta u gradu. Autobusni prijevoz na liniji 817 prometuje ka metro stanici Plenernaya, dok se na liniji 851 putuje do kolodvora Rechnoy vokzal, koji je na liniji 2 metroa.

Tijekom noći dostupan je autobus N1, koji prometuje do Lenjinske stanice i Lenjingradske avenije u centru Moskve (na pola sata između 3 h i 5.30 ujutro).

Ukoliko vaša avio karta za Moskvu vodi na Domodedovo, koristiti ćete Aeroexpress vlak do metro stanice Paveletsky. Druga opcija su autobus 308 ili popularne ruske maršrutke, kojima ćete stići u centar grada za oko 45 minuta.

Kada vas jeftini letovi do Moskve odvedu u zračnu luku Vnukovo, za 35 minuta možete biti u centru (željeznički kolodvor Kijevsky) vlakom Aeroexpressa. Također možete koristiti i autobusni prijevoz Mosgotransa ili maršrutku broj 45. Vožnja autobusom ili minibusom može trajati i do 60 minuta u periodu gužve.

Kada je najbolje kupiti avio kartu za Moskvu?

Svakako što prije možete. Iz svog putničkoga iskustva, ali i ako ste pregledali cijene letova za Moskvu u različitim periodima, sigurno već znate da avio karte za Moskvu iz dana u dan budu sve skuplje.

Najjeftiniji letovi do Moskve su kada kartu kupite bar dva ili tri mjeseca pred putovanje, što vrijedi i kada su u pitanju letovi iz Hrvatske za Moskvu, ali i za druge zračne luke.

Na cijene karata utječu brojni čimbenici, te se one mijenjaju na web stranicama avioprijevoznika doslovno iz dana u dan i sve su više što se planirano putovanje bliži. Da biste postigli optimalnu cijenu, rezervacija avio karata za Moskvu (ili kupnja) treba se obaviti što prije, najbolje čim nađete povoljnu cijenu. Ovo posebno vrijedi i za promotivne avio karte za Moskvu. I njih možete naći na našoj web stranici, u posebnoj sekciji Prilike, a ove specijalne cijene su osim za Moskvu – i za druge gradove diljem svijeta. No, pošto su cijene toliko niske, ograničen je broj sjedala. Požurite se stoga da ih nabavite!

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Moskve na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Moskve?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Moskve, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Moskve?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Moskve uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Moskvi

Idi do aerodroma

Popularne aviokompanije na relaciji  do Moskve

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Moskvi

Nađite smještaj u Moskvi