Izbornik

Pretražite letove do Los Angelesa

Prikaži filtere

Los Angeles

Los Angeles

Do Zagreba ćemo letjeti do Los Angelesa s jednom izmjenom. Najjeftiniji letovi počinju oko 4000 kuna sa povratnom,put traje 35 sati, najbrži letovi traju 14 sati i koštaju više od 7.000 kuna. Letove obavljaju aviokompanije Condor, Delta, KLM, Lot, Croatia Airlines, Lufthansa, Air Canada, Air Franxe i mnogi drugi, jer za let do Los Angelesa moramo koristiti povezujući let, što znači da ćemo imati barem jednu promjenu.

Jeftini letovi za Los Angeles

Ako tražite jeftine letove iz Zagreba za Los Angeles, potražite ih u esky tražilici. To je najlakše, najbrže i najoptimalnije rješenje. eSky će vam tražiti ponude redovitih zrakoplovnih tvrtki kao i niskobudžetnih zrakoplovnih prijevoznika kako biste dobili najjeftinije ponude. Na esky web stranici ćete naći ne samo jeftine karte za Los Angeles, već i jeftine karte za druge gradove u Europi i svijetu.

Potražite jeftine letove za Los Angeles i pregledajte naše najbolje ponude za letove te najjeftinije avionske karte. Zahvaljujući esky tražilici, imate sve opcije na jednom mjestu, uključujući cijene, i imate sve na jednom mjestu. Jednostavno možete promijeniti odluku iz koje zračne luke želite letjeti, prilagoditi razdoblje putovanja ili avioprijevoznika kako biste kupili najjeftinije karte.

Oprez!

Sjetite se vize, hrvatski državljani moraju dobiti putnu vizu ako planiraju putovanje u Los Angeles. Najbolje je što prije se prijaviti za nju, a zatim planirati let za Los Angeles. Možete kupiti kartu i prije apliciranja za vizu, onda ćete u dokumentaciju staviti i potvrdu o kupovini karte i to spomenuti u aplikaciji. Ipak, kupovina karte prije vize se ne preporučuje kako se slučajno ne bi našli u grupi onih 4-5% koji ne dobivaju vizu.

Zašto u Los Angeles?

Budući u Los Angelesu definitivno je vrijedno vidjeti Disneyland koji je sam Walt Disney otvorio 1955. godine. Los Angeles također ima najveće američke filmske studia, poput Universal, studio Warner Bros. Hollywood, osnovan 1908. godine, privlači turiste kao simbolično mjesto, iako je danas ovdje teško vidjeti zvijezdu. Ovdje se održavaju brojne svjetske premijere, te ovdje se svake godine dodjeljuju Oscari. Također možete ići na čuvenu Šetalište zvijezda. Drugo mjesto koje valja spomenuti je Rodeo Drive, gdje su se okupile najbogatije svjetske trgovine. Malo tko si može priuštiti kupnju tamo, ali možete pogledati izložbe prepune luksuzne odjeće . Također je vrijedno pogledati bogate četvrti Beverly Hills ili egzotični Malibu koji ne blista vanjskim bogatstvom, već su primjer traženja intimnosti i mira.

Za ljubitelje opuštanja najvažniji će biti okrug Santa Monica i prekrasne plaže koje se tu nalaze.

Jedno od najzanimljivijih mjesta koja pogoduju opuštanju i obiteljskim okupljanjima je lokalni zoološki vrt, a do ovog objekta će biti najprikladnije doći autom zbog velikih područja.

Los Angeles to prije svega, grad opuštanja i odmora, a slijedi sjaj i bogatstvo. Atraktivno mjesto na obali oceana i dodatno na ušću rijeke Los Angeles čini ga punim tropskim plažama, s palmama i pićima koji su poznati u cijelom svijetu i privlače čak i najveće poznate umjetničke umjetnosti.

Noćenje u Los Angeles

Los Angeles nudi mnoge oblike noćenja. Najjeftiniji počniju od 150-200 kuna po noći. Osim hostela, grad nudi širok spektar motela, hotela i kaučurfinga. Naravno, cijena ovisi o udaljenosti od centra i oceana što bliže, to je skuplje. Ukoliko iskoristite opciju „let plus hotel” esky ražilica pronađe za vas i smještaj u Los Angeles. Nakon par minuta dobijete jedinstvenu, prilagođenu samo vama ponudu leta i smještaja. Jedino šta morate imati je slobodno vrijeme, ostalo učini za vas esky.

Zračna luka Los Angeles

Zračna luka Los Angeles je međunarodna zračna luka, a ujedno i najveća na zapadnoj obali SAD-a. Zračna luka nalazi se 25 km od centra Los Angelesa. Zračna luka ima 8 terminala moderna je i dobro opremljena. Postoji puno različitih vrsta hotela u blizini zračne luke.

komunikacija

Postoji niz autobusnih veza između zračne luke i Los Angelesa. Autobusi FlyAway polaze svakih 30 minuta sa štanda 9 na Patsaouras Transit Plaza na stanici Union. Putnici bi trebali ući iz ulice Vignes u stanicu Union. Ulaznice se mogu kupiti ispred štanda 9.

Autobusi kompanije FlyAway polaze i iz Westwood Villagea. Stajalište je ispred UCLA( Sveučilište u Los Angelesu), parkiralište32 na sjeveru avenije Kinross. Karte se mogu kupiti u UCLA Parking Strukturi 32. Razgranata mreža metroa također lako rješava dolazak do zračne luke. Putnici koji putuju podzemnom željeznicom trebali bi se prebaciti u autobus na zrakoplovnoj željezničkoj stanici metroa koji će ih odvesti izravno do zračne luke. Do zračne luke možete doći i tradicionalnim žutim taksijem ili drugim odgovarajućim licencama, npr. Ovlaštenim taksi prijevozom (ATS), tvrtkom Beverly Hills Cab Company ili City Cab.

Jeftini letovi do Los Angeles

Možete pretraživati ponude svakog prijevoznika ili koristiti esky tražilicu, koja će učiniti sve za vas.

Da biste pretražili sve mogućnosti na raspolaganju, potrebna vam je kvalitetna i pouzdana internet tražilica letova, kakva je eSky.hr. Na njoj možete pronaći avio karte različitih avioprijevoznika po povoljnim cijenama.

Kada vas interesiraju najjeftiniji letovi iz Zagreba do Los Angeles, možete ih pretraživati sa svog kompjutera i laptopa, a također možete preuzeti eSky aplikaciju za mobitele, kako biste letove mogli rezervirati i u hodu i najbrže došli do svoje povoljne avionske karte za Los Angeles.

Preuzmite aplikaciju danas i pogledajte kako je jednostavno.

Da biste provjerili trenutne cijene letova za Los Angeles, jednostavno koristite tražilicu za let esky, koja će provjeriti koliko koštaju letovi pojedinačnih prijevoznika na određeni dan. Zahvaljujući tome odabrat ćete let koji će vam najbolje odgovarati ne samo u smislu cijene, već i broja transfera ili ukupnog vremena putovanja. Pronađete najjeftiniji let do Los Angeles krenite sa aplikacijom za vizu i posjetite taj jedinstveni grad, iskoristite njegovu ponudu i imajte lijepa sjećanja, a uspomene su jedina stvar koja će nam ostati.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove do Los Angelesa na eSky.hr?

Na web stranici eSky.hr redovito prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta do Los Angelesa?

Na eSky.hr dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje bit će sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram leto do Los Angelesa, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.hr nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let+Hotel paketa.

✔️ Koje zrakoplovne tvrtke nude letove do Los Angelesa?

Budite sigurni, da na eSky.hr ponuda letova do Los Angelesa uključuje ne samo niskotarifne aviokompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o zračnim lukama u Los Angelesu

Idi do aerodroma

Popularne aviokompanije na relaciji  do Los Angelesa

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Los Angelesu

Nađite smještaj u Los Angelesu